Kadir Şeker bugün hakim karşısına çıkıyor! Tahliye olması bekleniyor

TAKİP ET

Konya Merkez Selçuklu ilçesinde parkta darp edildiğini düşündüğü bir kadını kurtarmak isterken Özgür Duran'ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker'in 12 yıl 6 ay hapis cezasını Yargıtay bozmuştu. Yargıtay'ın bozma kararı sonrasında Kadir şeker bugün yeniden hakim karşısına çıkacak. Duruşma için sadece saatler kalırken Kadir Şeker tahliye olacak mı sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Reklam
Reklam

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesinde 5 Şubat 2020 günü meydana gelen olayda evine geçirmek için yolda olan Kadir Şeker, Piri Reis parkı içerisinde dayak yediğini düşünerek Ayşe Dırla'nın yardımına gitti. Ayşe Dırla’nın birlikte yaşadığı Özgür Duran ile arasında boğuşma çıkan Kadir Şeker, o esnada Duran’ın ölümüne sebep oldu.

Yargıtay cezayı bozdu

Kadir Şeker’in davası geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı. Yerel mahkeme Kadir Şeker’i 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırırken Yargıtay 1. Ceza Dairesi ise kararı cezayı fazla bulunduğu gerekçesiyle bozmuştu.

Bugün hakim karşısına çıkacak

Yargıtay'ın bozma kararı sonrasında Kadir şeker bugün yeniden hakim karşısına çıkacak. Kadir Şeker’in tahliye edilip edilmeyeceği herkes tarafından merak edilirken avukatları bugün duruşmadan tahliye kararı çıkmasını bekliyor. Konya 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek olan duruşma saat 14.00'te başlayacak.