Kafalar Ekibi Devlet Destekli Güzelleme İçin Pakistan Gezisi Mi Yapıyor? Olay Çözüldü!

TAKİP ET

Kafalar ekibinin yaptığı Pakistan gezisi için olay iddialar için açıklamalar geldi!

Reklam
Reklam

Sosyal medya fenomenlerinin devlet desteği ile para karşılığı Pakistan gezilerine giderek video çektirildiği iddiaları edilmişti.

Youtube'da Kafalar adıyla kanallarında içerik üreten Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'un Pakistan gezileri ile iligli iddiaları ortalığı karıştırdı.

Sosyal medayda mültecilere dair yapılan tatrışmalar gündemdeyken Kafalar ekibinin Pakistan gezisinin Pakistan güzellemesi için yapıldığı iddia edilmişti.

Kafalar ekibinin Pakistan fotoğraflarına sosyal medyada büyük tepki geldi. Bu tepkiler sonrası ekip bir video yayınladı ve iddialara cevap verdi.

Kafalar ekibinin Pakistan geizisi için sosyal medyada "Karılarınızı neden almadınız yanınıza bir de öyle güzelleseydiniz? Yoksa lüks otelden çıkamadılar mı gerçek Pakistan'a" yorumları yaptı.

Sosyal medyada Kafalar ekibinin para karşılığı böyle bir vdieo çektikleri iddia edildi. 

Kafalar ekibi Youtube kanalları üzerinden bir açıklama yaptı. Ekip kendilerine kumpas kurulduğunu iddia etti.

Ekip para almadıklarını iddia etti. Açıklama videosuna gelen bazı yorumları ise silmeleri dikkatlerden kaçmadı. Bu durum içinde Kafaları ekibi "Video izlenmeden yapılan tüm yorumlar silinmiştir. Şimdiden itibaren atılan yorumlarınız burada kalacak. Türk milletinin vicdanına bırakıyoruz." dediler.

Videoda şu açıklama yapıldı;

"Merhaba arkadaşlar..

9 Mayıs 2022 Tarihinde çektiğimiz ve hiçbir siyasi güç ile bağlantısı olmayan Pakistan videomuz ile ilgili sosyal medyada üzerimize yapılan karalama kampanyasına cevaben bu açıklama videosunu çektik.

Hakaret ve iftira dolu tüm söylemlere karşı olayı en şeffaf yönüyle ele aldığımız bu videoda da görebileceğiniz bir çok kanıt ve belgelerle Pakistan’a seyahat amacımızın konuşulduğu gibi siyasi bir bağlantısı olmadığını aktarmaya çalıştık.

Pakistan’da çektiğimiz ve yapılan karalamalarla hiçbir ilgisi olmayan videomuz Cuma 18:00’da Yayında Olacaktır.

Çivisi çıkmış sosyal medya dünyasında üzerimize oynanan bu zorlu süreçte bize inanan güvenen ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler."