Kahramankarta nasıl başvuru yapılır? Kahramankart bakiye sorgulama, bakiye yükleme

TAKİP ET

Son günlerde popülerliğini arttıran kahramankart yoğun talep görmeye devam etmektedir. Kahramankart bakiye sorgulama işlemlerini artış gösterdi. Kahramankarta nasıl para yüklenir, sorgulama işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kahramankart bakiye sorgulama sistemi online olup sitesinden de öğrenmeniz mümkün olacaktır. Online kart sistemi sayesinde kalan bakiyenizi öğrenmeniz her an için mümkündür. Şehir içi toplu taşıma araçlarında kullanılan kart sistemi ile genel kolaylık sağlayan kahraman kart ile bakiye sorgulama yükleme ve bilgi almanız mümkündür. 

Kahramankart bakiye sorgulama 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve tüm toplu taşıma araçlarında kullanılan kart sistemi yaygınlaşmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra ÖHO araçlarında da bu sisteme geçiş yapılmıştır. Ekonomiye katkı sağlayan kahramankart sistemi ulaşım keyfi vermektedir. 

Kahramankart bayileri

Kahramanmaraş ilinin birçok merkezinde yeri bulunan bayilerdir. Buralardan toplu taşıma araç kartı edinmeniz mümkündür. Bununla birlikte ekonomik ulaşım şeklini öne çıkaran temassız özellikli kartlar bakiye yüklenebilen veya tek kullanımlık şekilde kullanılabilen kart türlerinden oluşmaktadır. 

Kahramankarta sahip olmak için gerekli evraklar

Kahramanmaraş da ortaya çıkan kart sisteminde başvuru yapılması halinde kişilere kart temin edilmektedir. O ilde yaşayan vatandaşlar indirimli veya serbest kart şeklinde kullanılması için evraklar gereklidir. İşte o evraklar;

1 adet fotoğraf

Ehliyet veya kimlik bilgisi

Öğrenciler için öğrenim döneminde ait belge

Kahramankart aktarım süresi ve ücreti nedir? 

Toplu taşımalarda geçerli olan sürede 60 dakika olmasıyla bu ücret 0,50 kuruş olarak yansıtılmaktadır. Bu durum gelen otobüsün sunmuş olduğu  fırsatla da alakalı olabilir. Art arda gelen toplu taşıma aracı kullanılması gerektiği zamanlar da bu sistem kolaylık sağlamaktadır. 

Kırılan kahramankart içindeki tutar nasıl alınır? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarında kullanılan temazsız kart bu uygulamada yerini almaktadır. Olası durumlarda kartın kırılmasında ise kahramankart işlem merkezine gidilmesi gerekmektedir. Kartın kırıldığını belirttiğiniz zaman yeni kart almanız oldukça kolaydır. 

Bakiye sorgulama kahramankart 

Kırılan kartınızda bakiyeniz var ise yeni kartınıza aktarılabilmesi açısından kayıt açtırmanızdan sonraki 3 gün içinde gerekli kontroller sonucu aktarımı gerçekleştirilmektedir. Bu sürede yapılan kontrollerin doğru şekilde sağlanıyor olması sistemsel şekilde kullanılan süre olarak bilinmektedir. İnsanlar fazla kullanmadıkları ürünleri istemsiz şekilde kırıp bozabilir.

kahramankart bakiye kahramankart para yükleme kahramankart sorgulama