Kahve neden en yakın dostunuz olmalı?

TAKİP ET

Kahvenin adı bile yüzlerimizi gülümsetmeyi başarıyor. Sözcük genellikle aynı anda eksiksiz bir cümle, eksiksiz bir soru, eksiksiz bir cevap ve mutlak bir duygudur. Her sabah bir Fincen kahve, bir içecekten çok bir ritüel haline geldi ve onsuz güne başlamayı reddediyoruz.

Reklam
Reklam

Mükemmel kavrulmuş çekirdeklerin aroması aklımızı büyüler ve bizi içine çeker. Kısacası, bu çok yönlü içecek, sohbetlerimize, toplantılarımıza ve her şeye güzel ve kusursuz bir şekilde uyar.

Yıllar geçtikçe, çoğumuz damak zevkimize en uygun kahve türünü bulduk ve çoğumuz bunu oldukça ciddiye alıyoruz. Belirli bir demleme tekniği, öğütme boyutu, fasulye kalitesi ve en önemlisi bir karışım kullanıyoruz ve sonunda onu güvenebileceğimiz en iyi arkadaş haline getiriyoruz.   FF'nizle içten bir sohbet etmek gibi en sevdiğiniz kahvenin rahatlığını hiçbir şey değiştiremez. 

İşte Kahvenin En Yakın Arkadaşınız Olmasının 6 Nedeni

Aynı Anda Canlandırıcı Ve Rahatlatıcı: İyi bir fincan kahve içmek mutlak bir zevktir. Bir fincan sıcak kahve, hepsi bir arada paketlenmiş rahatlık ve ferahlık sunar. Enerji patlaması istediğinizde veya çılgın bir iş gününden sonra dinlenmek istediğinizde içeceğiniz budur. Monoton sıkıcı gününüzü zahmetsizce yükseltmeyi başaran ve ruh halinizi yükselten bir içecek. Aromatik içecek sadece sihrini yapar ve hazırsınız!

Mükemmel Eşleşmeyi Bulmak Zor Ama Bir Kez Bulunduğunda Sonsuza Kadar Sizinle Kalır: Tıpkı bir BFF'yi bulmak kolay olmadığı gibi, damak zevkinize uygun mükemmel kahveyi bulmak zordur. Mükemmel uyumu ancak çeşitli demleme ve karışımları denedikten sonra bulabilirsiniz. Ama bir kez bulduğunuzda, geriye bakmak yok. BFF'niz gibi, ömür boyu bir koruyucunuz olduğunu biliyorsunuz.

Karşılığında Hiçbir Şey Beklemeyen Cömert Bir Dosttur: Kahve, karşılığında gerçekten hiçbir şey istemeyen cömert bir arkadaştır; senin için orada olmaktan ve ihtiyacın olduğunda seni neşelendirmekten çok daha fazlası. Mükemmel bir kanat insanı, harika bir sohbet başlatıcısı ve çok daha fazlası olarak hareket edebilir.

Onsuz Bir Gün Bile Yapamazsınız: Hiç iyi hissetmediğiniz bir gün yaşadınız mı? Hiçbir şey yapmak istemiyorsunuz ve gerçekten neyin yanlış olduğunu anlayamazsınız. Sonunda, en iyi arkadaşınla konuşmanın veya en sevdiğin kahvenin bir fincanını içmenin yardımcı olabileceği aklına geldi. Ve gerçekten öyle. Dost kara günde belli olur.

Kolayca Erişilebilir: BFF'nizin en iyi yanı, onlara her zaman, her yerde ulaşabilmenizdir. Kahvede de durum farklı değil. İçecek kolayca erişilebilir ve rahatınız için hemen hemen her yerde, her zaman mevcuttur.

Size Devam Edecek Enerjiyi Verir: Çoğu zaman, ne yapılması gerektiğini ve nasıl yapılması gerektiğini bilirsiniz, sadece bir arkadaşınızdan bir itmeye ihtiyacınız vardır. Kahvenin sizin için yaptığı tam olarak budur. Son teslim tarihleriniz, üniversite ödevleriniz, bitirmeniz gereken normal bir işiniz olduğunu biliyorsunuz ama bitiş çizginize doğru kafeinle çalışan bir dürtüye ihtiyacınız var.