Kalp yarası dizisi yayınlanacak mı? Kalp Yarası dizisi 3 Ocak 2022'de yayınlanacak mı? İşte detaylar...

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen dizlerinden biri olan Kalp Yarası'nın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Her hafta Pazartesi günü yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkan Kalp yarası bu hafta var mı? Kalp yarası dizisi yayınlanacak mı? Kalp Yarası dizisi 3 Ocak 2022'de yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Her hafta pazartesi günleri izleyenleriyle ATV ekranlarında buluşan dizinin bu hafta var olup olmadığı merak konusu oldu. Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in paylaştığı Kalp Yarası dizisinin bugün (3 Ocak 2022) yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Detaylar haberimizde. 



Kalp Yarası bu hafta var mı? 
Kalp Yarası dizisi, 28 Haziran 2021 tarihinde ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Yayınlandığı ilk günden itibaren konusu ve oyuncularıyla olsun çok sevilen diziler arasında yer alan Kalp Yarası dizisine yılbaşından ötürü ara verildi. Bu nedenle dizi, bugün (3 Ocak) ve gelecek hafta Pazartesi (10 Ocak) günü yayınlanmayacak. 



Kalp Yarası ne zaman başlayacak? 
ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisi, yılbaşından ötürü sete 2 hafta tatil verdi. Bu yüzden, bugün (3 Ocak) ve gelecek hafta Pazartesi (10 Ocak) günü ekranlardaki yerini alamayacak. Dizi, 2 haftalık aradan sonra yeni bölümüyle 17 Ocak 2022 Pazartesi günü 27. bölümüyle ATV ekranlarında yeniden sevenleriyle buluşacak. 



Kalp Yarası 26. bölümde neler oldu? 
Ayşe ve Ferit’in düğününde fenalaşan Adnan’la ortalık karışır. Adnan, Yaman'ın kendisine rest çekmesine karşılık Yaman'la yüzleşir ve ikili arasında ipler iyice gerilir. Azade ise gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar. 



Karnındaki bebeğinin Hande'yi değiştirebileceğini düşünen Zümrüt büyük bir risk alır. Ancak yaşanan bu gelişmeler Betül'ü yeni kararlar almaya zorlar. Sancakzade Ailesi, Adnan Bey'in ölüm haberiyle sarsılır. Fakat, Sancakzade Ailesi ikinci bir şok dalgasıyla da yüzleşmek üzeredir: Yaman intikam gününün geldiğine inanarak harekete geçer!


 

kalp yarası atv kalp yarası var mı kalp yarası ne zaman kalp yarası bugün var mı 3 ocak kalp yarası var mı gökhan alkan yağmur tanrısevsin