Kalp Yarası final yapacak mı? Kalp Yarası neden final yapıyor? Kalp Yarası kanal mı değiştiriyor?

TAKİP ET

Ekranların sevilen dizisi Kalp Yarası ekranlara veda ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan dizi 32 bölümü ile final yapıyor. İzleyicisini üzen haber üzerine birçok kişi dizinin neden final yapacağını merak ediyor. Peki, Kalp Yarası final yapacak mı? Kalp Yarası neden final yapıyor? Kalp Yarası kanal mı değiştiriyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Başrollerini Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in paylaştığı Kalp yarası dizisi 21 Şubat 2022 de 32. bölümü ile final yapma kararı aldı.  Haberi duyan izleyiciler bu duruma üzüldü. Reytinglerinde düşüş yaşanması nedeniyle Kalp Yarası dizisi final yapma kararı aldı. Dizinin hayranları duydukları haberin gerçek olup olmadığına inanamayarak internette dizinin gerçekten final yapıp yapmayacağını araştırıyor.  Peki, Kalp Yarası final yapacak mı? Kalp Yarası neden final yapıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

 

Kalp Yarası Kanal Mı Değiştiriyor?

Süreç Filmin yaz dizisi olarak yayına başlattığı Kalp Yarası dizisi aldığı yüksek reytingler ile yayınlanmaya devam etti. ATV gibi Türkiye’nin en çok reytinglerini alan dizileri yayınlayan bir kanalda Şubat ayına kadar devam etmeyi başaran Kalp Yarası son derece başarılı bir dizi olarak ekranlarda yerini aldı.

Ancak son zamanlarda dizinin izlenme oranların yaşanan düşüş 32. bölümü ile Kalp Yarası’nı finale götürdü.  Kalp Yarası yapımcısı reyting oranlarında görülen düşüşle izleyicinin verdiği mesajı aldı. Kalp Yarası dizisinde görülen reyting düşüşü ATV yetkilileri harekete geçirdi ve bir araya gelen ekip final kararı aldı.

 

Kalp Yarası Dijitale Mi Geçiyor? 

Kalp Yarası dizisinin biteceğini kabul edemeyen dizinin hayranları kanal değişikliği olup olmayacağını merak ediyor. Kalp Yarası kesin olarak kanal değiştirmeyecek. Sosyal medyada Kalp Yarası dizisinin dijitale geçeceği yönünde bilgiler yer alırken bu bilgilerin doğru olmadığını söylemek gerek. Süreç Film Kalp Yarası dizisinin final yapacağını kabul etti. Hayranları üzse de dizi için hiç bir dijital platform ile de görüşmesi yapılmadı. Dizi 32. Bölüm ile kesin olarak veda ediyor.

 

Kalp Yarası Devam Edecek mi?

Birçok izleyici sosyal medyada Kalp Yarası dizisinin devem edip etmeyeceğini merak ediyor. Dizinin hayranlarına Kalp Yarası’nın kesin olarak devam etmeyeceği haberini vermeliyiz. Kalp Yarası 32. bölümü ile final yaparak ekranlara veda edecek.

 

Kalp Yarası Neden Final Yapıyor?

Hayranlarını üzen haber karşısında final kararı alan Kalp Yarası, 32. Bölümüyle final yapacak. Bu haber karşısında dizinin neden final yapacağı da araştırılmaya başladı. Kalp Yarası dizisi son zamanlarda görülen düşük reytingler nedeniyle final yapacak. Ayrıca reytinglerin yanı sıra Kalp Yarası dizisinin hikayesinin de etkili kısmı bitti hikaye sadece bir kaç bölüm daha çıksın diye uzatılıyordu. Eğer Kalp Yarası dizisi devam edecek olsaydı diziden bir çok başrol oyuncusu çıkacak ve diziye 3 yeni yardımcı başrol oyuncusu dahil edilecekti.

kalp yarası kalp yarası final mi yapıyor Kalp yarası kanal mı değiştiriyor ATV merve çağıran yağmur tanrısevsin gökhan alkan