Kamu bankalarından emeklilere müjde: Kamu bankaları emeklilere ne kadar promosyon veriyor?

TAKİP ET

Bankalar,emekli maaşını kendi bankalarından alan emekli kişilere promosyon ödemesi gerçekleştirmektedir. Promosyon ödemesine ilişkin araştırmalar devam ediyor. Kamu bankalarının emekli vatandaşlara ne kadar promosyon ödediği araştırılmaktadır. Kamu bankaları emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Bu haberimizde kamu bankalarının promosyon ödemelerine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte kamu bankalarından promosyon ödemesi...

Reklam
Reklam

Son emeklilik kampanyasına bir yenisi daha eklendi. Emekli maaşı alıyorsanız 3.100 TL ödeme alabileceksiniz. Yarından itibaren 3.100 TL'ye kadar ödeme alabileceksiniz. Bunun için başvuracağınız bankadan emekli maaşı almanız yeterlidir. Emeklilere 3.100 TL nasıl ödenir çok merak edilen bir konu. Emeklilik hesabınız için hem emeklilik promosyonları hem de nakit avans limitleri alabileceksiniz. Hem kamu hem de özel bankalar bu sistemle size destek olacaktır. 

Ziraat Bankası

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalardan biri olan Ziraat Bankası, emeklilik faaliyetlerini  yürütmeye devam etmektedir. Banka, kendi bankasından emekli maaşı alanlara 3 bin 100 lira ödeyeceğini duyurdu. Ziraat Bankası, maaşına göre 3.100 TL ödenen emeklilere destek verecek. 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlar 500 liraya kadar emekli promosyonu alacak.Bu kişiler 500 TL'den toplam 1500 TL maaş karşılığında 1000 TL nakit avans alabilecekler. 1500 TL ile 2500 TL arasında maaşı olanlar 650 TL emeklilik promosyonu ve 1000 TL nakit avans alabilecek. Bu maaşı alanlara toplam 1650 TL, bankadan 2.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alanlar Ziraat Bankası aracılığıyla 750 TL emekli maaşı promosyonu alabilecek. Ziraat Bankası aracılığıyla yürütülen faaliyetlerin aynısı diğer kamu bankalarında da yürütülecektir.

Halkbank ve Vakıfbank

Halkbank ve Vakıfbank kamu bankaları aracılığıyla 3.100 TL ödeme alacakların bu bankalardan emekli maaşı almaları gerekiyor. Emekli maaşınız bu bankalarda ise, maaşınız 1.500 TL'ye kadar ise 1.000 TL ödeme alabileceksiniz. Ziraat Bankası'nın sunduğu nakit destekli faaliyetler gibi 2.500 lira ve üzerinde gelir elde edenler 3.100 lira ödeme alabilecek.

Bunun 750 TL'si emeklilik promosyonları için kullanılacak. Diğer ödemeler kredi notunuza göre verilen nakit avans limiti olacaktır. Emekliler maaşlarını kamu bankasına getirmeleri durumunda 3100 TL ödemenin yanı sıra bankanın sunduğu diğer emeklilik faaliyetlerine de katılabilirler. EFT ve havale gönderimi ücretsiz olacak, kredi kartı alan emeklilere de aidatsız kredi kartı verilecek. Ayrıca banka kredisi kullananlara 100 bin  liraya kadar kredi imkanı sunulacak. Uygunsanız, kredinize anında erişebilirsiniz. 

emekli promosyonu kamu bankaları emekli promosyonu