Kanal 7 Aşk Yakar dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Aşk Yakar'ın sonu nasıl olacak?

TAKİP ET

Kanal 7'de yayınlanan Aşk Yakar dizisinin nasıl sona ereceği sevenlerinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Kanal 7 Aşk Yakar dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Aşk Yakar'ın sonu nasıl olacak? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi Aşk Yakar ülkemizde yüzbinlerce izleyen tarafından beğeni ile takip ediliyor. Dizinin nasıl bir final ile biteceği ise dizi severlerin gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Şorya ile Mehek’in finalde kavuşup kavuşmayacağı merakla beklenen konular arasında bulunuyor.  Peki Kanal 7 Aşk Yakar dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Aşk Yakar'ın sonu nasıl olacak?

Kanal 7 Aşk Yakar Dizisi Final Bölümünde Neler Yaşanacak?
Swetlana Şorya ile Mehek’i öldürerek mallarına el koymayı ve ülkeden kaçmayı amaçlamaktadır. Şorya  ile Mehek odadayken bir anda içeri giren Swetlana ikisini de öldürtmekle tehdit eder.  Mehek Swetlana’ya kaybettiğini söylese de Swetlana bu durumu kabul etmez ve Mehek ile Şorya’ya saldırır.
Mehek Swetlana’ya kendilerine ihanet ettiğini söyler ve Karona adına Swetlana’ya tokat atar. Swetlana ise yerdeki bıçağı alır ve Mahek’e saldırır. 
Mehek’in boynuna bıçak dayayan Swetlana herkesi Malek’i öldürmekle tehdit eder. Bu anda dalgınlık yaşayan Swetlana’nın bu dalgınlığını fırsata çeviren Malek, Swetlana’dan kurtulur. Swetlana tam evden kaçacakken polislere yakalanır. Polislerden kaçmaya çalışırken ayağı kayan Swetlana elindeki trishulun karnına saplanması sonucu hayatını kaybeder. Polisler ise olay yerindeki kişilerden Aroş’u gözaltına alır. 
Aradan bir süre geçer ve Şorya ile Mehek’in evlilik zamanına gelinir. Aile üyelerini karşısına alan Şorya Mehek’e sarılır ve dizi sona erer. 

Kanal 7 Aşk Yakar dizi