Kanal 7 Emanet dizisi nerede çekiliyor? Emanet dizisi mekanları dizi severlerin gündeminde

TAKİP ET

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'in çekildiği mekanlar dizi severlerin gündeminde yer alıyor. İnsan konu hakkında internet üzerinden araştırıyor. Peki Kanal 7 Emanet dizisi nerede çekiliyor? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Kanal 7’nin sevilen dizisi Emanet yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyenlerle buluşmaya devam eden Emanet dizisinin konusu ve oyuncuları her ne kadar merak edilse de dizinin çekildiği mekanlar da dizi severlerin gündeminin üst basamaklarında yer alan konular arasında yer alıyor. Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin nerelerde çekildiğini öğrenmek isteyen insanlar arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Kanal 7 Emanet dizisi nerede çekiliyor?
Kanal 7 Emanet Dizisi Nerede Çekiliyor?
Yapımcılığını Karamel Yapım’ın yaptığı, senaristlik görevini Başak Yazı Odası, yönetmenlik görevini ise Ayhan Özen ile Serkan Mut’un üstlendiği Kanal 7 Emanet dizisinin nerelerde çekildiği dizi severlerin gündemini meşgul ediyordu. Alınan bilgilere göre Emanet dizisi Kocaeli’nde çekilmeye devam ediyor. Dizide yer alan mekanlardan birisi olan Yaman’ın evinin nerede çekildiği henüz bilinmese bu yerin de Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekildiği tahmin ediliyor.

Kanal 7 Emanet dizi