Kanal 7 Yemin dizisi Emir'in oğlu Yiğit kimdir? Ahmet Ömer Akıner kim?

TAKİP ET

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in karakterlerinden Emir'in oğlu Yiğit'i canlandıran küçük oyuncu Ahmet Ömer Akıner'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki Kanal 7 Yemin dizisi Emin'in oğlu Yiğit kimdir? Ahmet Ömer Akıner kim? İşte yanıtları...

Reklam
Reklam

Kanal  7’nin en çok takip edilen dizilerinden birisi olan Yemin’in karakterlerinden Emin’in oğlu Yiğit’i canlandıran küçük oyuncu Ahmet Ömer Akıner’in hayatı bir çok kişinin merak konusu oldu. Oldukça küçük bir yaşta oyunculuk dünyasına adım atan Ahmet Ömer Akıner yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koyuyor. Küçük oyuncu hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara tüm hızıyla devam ediyor. Peki Kanal 7 Yemin dizisi Emin’in oğlu Yiğit kimdir? Ahmet Ömer Akıner kim?
Kanal 7 Yemin Dizisi Emin’in Oğlu Yiğit Kimdir?
Kanal 7’de yayınlanan Yemin dizisinin en genç oyuncusu olan Ahmet Ömer Akıner 4 Eylül 2015 tarihinde hayata merhaba dedi. Küçük yaşına rağmen Yapı Kredi, Axa Sigorta, LC Waikiki gibi önemli markaların reklam yüzü olan küçük oyuncunun Instagram’da 1.890 takipçisi bulunuyor. Ailesi tarafından yönetilen bu hesaptaki takipçi sayısının ilerleyen dönemde iyice artacağı tahmin ediliyor.
Ahmet Ömer Akıner Instagram hesabı için tıklayınız

Kanal 7 yemin dizi Ahmet Ömer Akıner