Kanal 7 Yemin dizisi Tülay kimdir? Büşra Oğur kim, nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'in karakterlerinden olan Tülay güzelliği ile insanların merak konusu oldu. Peki Kanal 7 Yemin dizisi Tülay kimdir? Büşra Oğur kim, nereli, kaç yaşında? İşte tüm soruların cevapları...

Reklam
Reklam

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisi yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Yemin dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Tülay’a hayat veren Büşra Oğur başarılı oyunculuğu ve güzelliği sebebiyle dizi hayranlarının gönlünde taht kurdu. Büşra Oğur ve canlandırdığı Tülay karakteri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen kişiler arama motorları üzerinden yaptığı araştırmalara hız vermiş durumda. Peki Kanal 7 Yemin dizisi Tülay kimdir? Büşra Oğur kim, nereli, kaç yaşında?
Kanal 7 Yemin Dizisi Tülay Kimdir?
Kanal 7’nin sevilen dizilerinden olan Yemin dizisinde yer alan Tülay karakterini Büşra Oğur canlandırmaktadır. İnsanlar Büşra Oğur’un hayatı hakkında bilgi öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor.
Büşra Oğur Kim, Nereli, Kaç Yaşında?
Büşra Oğur 25 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Akademik hayatını İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlayan başarılı oyuncu ilk kez Kiraz Mevsimi dizisinde canlandırdığı Defne karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Sonrasında Kurtlar Vadisi Pusu, Şehrin Melekleri, Çilek Kokusu ve Kırlangıç Fırtınası gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu şu sıralarda Kanal 7 dizisi Yemin’de Tülay karakterine hayat vermektedir.
Büşra Oğur’un Facebook ve Instagram hesapları bulunmaktadır. Başarılı oyuncunun Instagram hesabında 17.600 takipçisi bulunuyor. 
Büşra Oğur’un Instagram hesabı için tıklayınız

Kanal 7 Yemin dizi Tülay Büşra Oğur