Kanal D Camdaki Kız 19. bölüm canlı izle! Camdaki Kız yeni bölüm

TAKİP ET

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Camdaki Kız, 19. bölümüyle ekranlarda. Kanal D canlı yayın ile Camdaki Kız'ın bugün (11 Kasım) ekranlara gelecek olan yeni bölümünü izleyebilirsiniz. Camdaki Kız'ı izleyenler bugün Nalan ve Sedat'ın ayrılık sürecine tanık olacak. Sedat ve Nalan'ın arasında yaşanacak gelişmeler ve birçok olayla birlikte bugün ekranlara gelecek olan Camdaki Kız'ı canlı izle! Camdaki Kız 19. bölüm canlı izle!

Reklam
Reklam

Her perşembe günü Kanal D ekranlarında yerini alan Camdaki Kız seyircileri bugün fırtınalı geçecek bir bölümle karşı karşıya. Sedat’ın boşanmak istediğini duyan Nalan konaktan ayrılır. Nalan, Sedat’ın bu kararını duyunca dünyası başına yıkılır ve Nalan’ın konaktan ayrılması üzerine sabrı taşan Feride, soğuk rüzgarlar estirmeye başlar. Levent'in yokluğuna alışamayan Selen, kardeşinin İngiltere’ye gitmekten vazgeçirmesi için Nalan’ı ikna eder. Nalan, Sedat’ı havaalanında Cana ile gördüğünde neler olacağı izleyenler tarafından merak ediliyor.

Bu akşam Kanal D ekranlarında kaldığı yerden devam edecek olan Camdaki Kız saat 20.00’de. Camdaki Kız dizisini Kanal D canlı yayın olarak izlemek isteyenler bu linke tıklayarak diziyi izleyebilirler: Camdaki Kız 19. Bölüm canlı izle! Kanal D canlı yayın ile Camdaki Kız yeni bölüm izle!

kanal d kanal d canlı izle camdaki kız camdaki kız canlı izle camdaki kız 19. bölüm