Kanal D Camdaki Kız dizisi Ressam Pera kimdir? Leyla Feray kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Ressam Pera karakterini canlandıran Leyla Feray'ın hayatı dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Kanal D Camdaki Kız dizisi Ressam Pera kimdir? Leyla Feray kim, nereli ve kaç yaşında? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Kanal D’de yayınlanan sevilen dizi Camdaki Kız’a yeni bir oyuncu daha katıldı. Güzel oyuncu Leyla Feray dizide Ressam Pera karakteriyle izleyen karşısına çıkmaya başlayacak. Hali hazırda kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Camdaki Kız dizisine Leyla Feray’ın da katılmış olmasıyla diziyi izleyen insan sayısında ciddi bir artışın oluşması bekleniyor. Dizinin yeni oyuncusu Leyla Feray’ın hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen dizi severler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Kanal D Camdaki Kız dizisi Ressam Pera kimdir? Leyla Feray kim, nereli ve kaç yaşında?

Kanal D Camdaki Kız Dizisi Ressam Pera Kimdir?
Her hafta Perşembe günü Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan Camdaki Kız dizisinin yeni karakteri Ressam Pera’nın nasıl bir kişiliğe sahip olduğu karakterin diziye yeni katılması sebebiyle henüz bilinmemektedir. Karaktere güzel oyuncu Leyla Feray hayat verecek. Karakterin kişiliğinin ilerleyen bölümlerle birlikte ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.
Leyla Feray Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
Leyla Feray 8 Mayıs 1993 tarihinde İstanbul’da hayata merhaba dedi. Akademik hayatını Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü ile tamamlayan 28 yaşındaki güzel oyuncu oyunculuk kariyerine 2013 yapımı Ben Onu Çok Sevdim dizisinde Sinem karakterini canlandırarak giriş yaptı. Sonraki yıl Paşa Gönlüm ve Üç Arkadaş dizilerinde yer alan Leyla Feray ekranlarda Kardeşim Benim, Uyanış Büyük Selçuklu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Rise of Empires: Ottoman gibi yapımlarla beraber de yer aldı. Son olarak 2021 yapımı İkimizin Sırrı dizisinde yer alan güzel oyuncu artık Kanal D dizisi Camdaki Kız’da Ressam Pera karakteriyle izleyenler karşısına çıkacak. İşte Leyla Feray’ın yer aldığı yapımlar:
2013 Ben Onu Çok Sevdim- Sinem
2014 Paşa Gönlüm- Türkan
2014 Üç Arkadaş- Gülperi Akseki
2016-2017 Muhteşem Yüzyıl Kösem- Ayşe Sultan
2020 Rise of Empires: Ottoman- Hüma Hatun
2020-2021 Uyanış: Büyük Selçuklu- Gevher Hatunu
2021 İkimizin Sırrı- Neva Canpolat Karahun
2022 Camdaki Kız- Ressam Pera
Özel hayatıyla gündeme gelmeyen isimler arasında yer alan Leyla Feray meslektaşı Serhat Teoman ile bir süredir aşk yaşamaktadır. Sosyal medyada aktif olan güzel oyuncunun @leylaferay kullanıcı adıyla kullandığı Instagram hesabında 138 gönderisi ve 201 bin takipçisi bulunuyor.  Camdaki Kız dizisi gibi önemli bir yapımda yer alması sebebiyle güzeller güzeli oyuncunun Instagram hesabındaki takipçi sayısının da önemli ölçüde artması bekleniyor. Bu durum Leyla Feray’ın oyunculuk performansına bağlı olarak da değişkenlik gösterebilir.
 

Kanal D Camdaki Kız dizi Camdaki Kız Ressam Pera Leyla Feray