Kanal D ekranlarının sevilen dizisinden şok ayrılık! Arka Sokaklar Rıza Baba diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Yıllardır televizyon ekranlarını bırakmayan 'Arka Sokaklar' dizisi içeriği ve güçlü oyuncu kadrosuyla sevenleriyle buluşmaya devam ederken dizide yer alan Rıza Baba karakteri ayrılıyor mu soruları sıklık kazandı. Zafer Engin'in hayat verdiği Rıza Baba, Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Konu hakkında bilgilenmek için haberimizi okuyabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Her hafta Cuma günü Kanal D ekranlarında yer alan Arka Sokaklar dizisi ilk günden bu zamana kadar ilgi görmeye devam ediyor. Yıllardır süren bu dizinin reyting düşüşü olmamakla beraber yükselişi devamlılık kazanıyor. Zafer Engin'in canlandırdığı sevilen karakter Rıza Baba diziden ayrılıyor mu sorusu ise izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte detaylar..

Arka Sokaklar Rıza Baba kimdir?

Polisiye yüklü dizi de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'de emniyet müdürü olarak yer lan Rıza Baba ekibin lideri olarak da bilinmektedir. Ekibi ona baba diyerek adını Rıza Baba olarak tanıttı. Yılların tecrübesi üstüne bürünmüş Rıza Baba, ailesi ve mesleği için yaşamaya devam eden bir karakterdir. 

Arka Sokaklar Rıza diziden ayrılıyor mu?

Cuma günleri ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinin son bölümünün fragmanı yayınlanmasının ardından meraklar arttı. Fragmanda Rıza karakteri emekli olmaya karar verdiğini açıklayarak acaba diziden ayrılıyor mu sorularına yol açtı. 

Arka Sokaklar 608.Bölüm fragmanı

zafer ergin arka sokaklardan ayrılıyor mu Rıza Baba diziden ayrılıyor mu arka sokaklar da ayrılık