Kanal D Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak? Sadakatsiz dizisinin başrolünden hayranları üzecek bir açıklama geldi

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin başrolünden hayranları üzecek bir açıklama geldi. Dizinin sevilen oyuncusu Caner Cindoruk Sadakatsiz dizisinin final tarihini açıkladı. Peki Kanal D Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Doktor Foster dizisinden Türkiye’ye uyarlanan dizi yayınlandığı her bölümle birlikte milyonlarca dizi severi koltuklarına kitlemeyi başarıyor. Fakat Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Caner Cindoruk’tan dizi hakkında hayranlarını üzecek bir açıklama geldi. Cindoruk, dizinin final yapacağı tarihi açıkladı. İnsanlar bu haberle birlikte Sadakatsiz dizisinin ne zaman ekranlara veda edeceğini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kanal D Sadakatsiz dizisi ne zaman final yapacak?
Kanal D Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?
Yönetmenlik koltuğunda Neslihan Yeşilyurt ve Merve Çolak’ın oturduğu, senaryosunu ise Dilara Pamuk’un yazdığı Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi önemli isimler bulunuyor. 
Her hafta Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk dizinin ne zaman final yapacağını açıkladı. Sadakatsiz dizisinde Volkan karakteriyle yer alan Cindoruk, dizinin 60. bölümle birlikte ekranlara veda edeceğini ifade etti. 
Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 50. bölümü geçtiğimiz Çarşamba akşamı yayınlanmıştı. Yeni bölüm önümüzdeki hafta Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kanal D Sadakatsiz dizi Sadakatsiz final Caner Cindoruk