Kanal D Sadakatsiz Haluk Güçlü ayrılıyor mu? Sadakatsiz dizisinden sevenlerini üzecek iddia

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinden sevenlerini üzecek bir iddia ortaya atıldı. Dizide Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen'in yapıma veda edeceği öne sürüldü. Peki Kanal D Sadakatsiz Haluk Güçlü ayrılıyor mu? İşte sorunun yanıtı...

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Sadakatsiz dizisi yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Dizi yayınlandığı her yeni bölümde milyonlarca izleyeni ekranları başına kilitlemeyi başarıyor. Fakat son günlerde Sadakatsiz dizisi hayranlarını üzecek bir iddia ortalarda dolaşmaya devam ediyor. Ortaya atılan iddiaya göre Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterini canlandıran Burak Sergen yapıma veda edecek. Bu iddia ile birlikte arama motorlarına koşan dizi severler iddianın doğru olup olmadığını araştırmaya devam ediyor. Peki Kanal D Sadakatsiz Haluk Güçlü ayrılıyor mu?

Kanal D Sadakatsiz Haluk Güçlü Ayrılıyor Mu?
Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş gibi önemli isimleri  yer aldığı Sadakatsiz dizisinin karakterlerinden birisi olan Haluk Güçlü’yü canlandıran usta oyuncu Burak Sergen’in yapıma veda edeceği iddiası dizi dünyasının gündemini sarsmaya devam ediyor.
Burak Sergen’in Sadakatsiz dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı hakkında Kanal D veya Med Yapım’dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaştığı bilgilere göre Sadakatsiz dizisinin de sezon sonunda ekranlara veda etme ihtimali hiç de az değil. Fakat bu iddia hakkında  da henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. 
Sadakatsiz Dizisi Konusu Nedir?
Doktor Asya ile kocası Volkan ve çocukları Ali, Tekirdağ’daki evlerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde hayatlarına devam etmektedir. Fakat bu durum Asya’nın kocası Volkan’ın Derin adında genç bir kadınla ilişkisini öğrenmesiyle birlikte tersine döner. Asya evliliğini kurtarmak ile kendisini aldatan kocasından intikam almak arasında bir seçim yapmak zorundadır. 
Derin'le yaptığı kazadan kurtulan Asya, Tekirdağ'daki hayatını geride bırakıp İstanbul'a gitmiştir. Oğlu Ali ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Asya, Tekirdağ'a Bahar'ın düğününe giderken kaza yaptığı Aras'la kesişir.

Kanal D Sadakatsiz dizi medya Burak Sergen Haluk Güçlü