Kanal D Sadakatsiz Yerine Geçecek Yeni Projesine Hazırlanıyor!

TAKİP ET

Kanal D yeni sezona da bomba gibi girmeye hazırlanıyor. 2 sezondur ekranlarda oldukça iddialı olan Kanal D dikkatleri çekmeye devam edeceğe benziyor. Hem Sadakatsiz hem de Camdaki Kız dizisi ile başarılı bir sezon geçiren yapım yeni dizilerine hazırlanıyor. İşte Sadakatsiz yerine geçecek yeni proje ile ilgili detaylar…

Reklam
Reklam

Kanal D 2021-2022 sezonunda oldukça iddialı bir yayın dönemi yaşadı. 16 sezondur ekranlarda olmaya devam eden Arka Sokaklar dizisi hala çok sevilerek izlenmeye devam ediyor. Yapım bu sezon hem Yargı dizisi hem de Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazandı. Kanal D’nin sevilen yapımlarımdan Sadakatsiz dizisi birkaç hafta sonra ekranlara tamamen veda etmeye hazırlanıyor. Ekranlara veda eden projesinin ardından Kanal D arka arkada yeni projeler ile geliyor. Sadakatsiz dizisinin de ekranlara veda etmesinden sonra yapımlarında azalma olmaması ile hız kesmeden yeni projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Önce Seversin adlı dizi ile ekranlarda olacağını duyuran yapımdan şimdi yeni bir proje daha geldi.  Kanal D’nin “ Hayallerim Babam ve Sen” adlı yeni projesi bu sezon ekranlarda olacak.
 

Yaz Sezonuna Hazırlanıyor!


Geçtiğimiz yaz sezonunda Baht Oyunu adlı projesi ile yapım oldukça büyük bit başarı elde etmişti. Kanal D bu sezonda Seversin adlı dizi ile aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor. Bu yaz sezonunda da reytingleri elden düşürmek istemeyen yapım Seversin adlı projesinin çekimlerine başladı. Kanal D’nin yeni projesi Seversin adlı dizinin başrollerini Burak Yörük ve İlayda Alişan paylaşıyor. Yapım Haziran ayında diziyi ekranlara yansıtmayı planlıyor.
 

Kış Sezonu Projesi Belli Oldu!


Kanal D 2022-2023 kış sezonu içinde Sadakatsiz dizisinin yerine geçecek yeni projesini belirlerdi. “ Hayallerim, Babam ve Sen” bu kış sezonunda izleyiciler ile buluşacak. Dizinin başrollerini ise şimdilik Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay paylaşacağı biliniyor.

Yeni projenin çekimlerine Mayıs ayında başlanacağı söyleniyor. Kanal D bu kış sezonuna daha iddialı bir giriş yapmak ve ekranlarda ki yerini sabitlemek istiyor. Bu yüzden yeni projesi “Hayallerim, Babam ve Sen” Ağustos ayında izleyiciler ile buluşacak.

Projenin yönetmenliğini Cevdet Mercan üstlenirken hikayenin yazarı ise Sırma Yanık oldu. Günümüzde çok popüler olan sosyal medya yeni projeye konu olacak. Dizinin başrol oyuncusu Ozan Dolunay projede bir sosyal medya fenomenini canlandıracak. Ekranların sevilen yüzü Berrak Tüzünataç ise bir menajeri canlandıracak.