Kanal D Şarkılar Bizi Söyler canlı izle! Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şarkılar Bizi Söyler konukları

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam eden Şarkılar Bizi Söyler programının yayın zamanı ve konukları izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Kanal D Şarkılar Bizi Söyler canlı izle için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının sevilen müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana ekranları başındaki milyonlarca seyirciyi müziğe ve eğlenceye doyuran programın sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici üçlüsünün üstlendiği programın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve yeni bölümde hangi isimlerin konuk olarak yer alacağı izleyenlerin gündeminin en üst basamaklarında yer alıyor. Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümüne katılacak olan konukları öğrenmek isteyen insanlarn arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Şarkılar Bizi Söyler Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Kanal D ekranlarının sevilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni bölümü 19 Şubat 2022 Cumartesi akşamı saat 20.00’de izleyenlerle buluşacak. 
Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kimler?
Yarın akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümüne Şevval Sam ve Kaan Sekban konuk olarak katılacak.
Kanal D Şarkılar Bizi Söyler canlı izlemek için tıklayınız

Kanal D Şarkılar Bizi Söyler Sibel Can Hakan Altun Hüsnü Şenlendirici Şevval Sam Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm