Kanal D Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümüyle hayran bıraktı! Özgü Kaya'nın sesi çok beğenildi

TAKİP ET

Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümüyle dizi severleri hayran bıraktı. Yayınlana tanıtımda ''Gözleri Aşka Gülen'' şarkısını yorumlayan Özgü Kaya'nın sesi çok beğenildi. İşte merak edilenler...

Reklam
Reklam

Kanal D’nin yeni dizilerinden birisi olan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü milyonlarca seyirciden tam not almayı başarmıştı. Oldukça ilgi çekici bir hikayeye ve kaliteli bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin ikinci bölümünün tanıtımı yayınlandı. Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci bölümünde yer alan bir sahne ise izleyenlerin dikkatini çekti. Dizinin başrollerinden birisi olan Özgü Kaya’nın ‘’Gözleri Aşka Gülen’’ şarkısını yorumladığı sahne dizinin sevenlerinin büyük beğenisini topladı. 
Kanal D’de her salı akşamları saat 20.00’de izleyenlerle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi önemli isimler yer alıyor. Türkan, Derya ve Dönüş adındaki üç kız kardeşin hikayesini konu edinen dizinin yönetmenlik görevini ise Eda Teksöz üstleniyor. 

Kanal D Üç Kız Kardeş dizi Özgü Kaya