Kanal D Yargı 11. bölüm canlı, tek parça izle|Kanal D Yargı son bölüm full izle

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı her hafta Pazar günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Diziyi yakından takip ederek yeni bölümü kaçırmak istemeyenler haberimizdeki Kanal D Yargı 11. bölüm canlı, tek parça izle, Kanal D Yargı son bölüm full izle linkinden yeni bölümü izleyebilir.

Reklam
Reklam

Pazar günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Yargı dizisi heyecanla geçen dokuzuncu bölümden sonra yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Ceylin, Savcı Ilgaz'a hislerini açıklayacak. Ilgaz'sa, kardeşinin işlemiş olduğu cinayetten dolayı sarsıldığı için Ceyli'ne nasıl bir cevap vereceğini bilemez.

Kanal D Yargı 11. bölüm canlı, tek parça izle, Kanal D Yargı son bölüm full izle.

Ceylin, gözü kara ve kurallar devreye girdiğinde sınırı olmayan bir avukattır. Bir müvekkili ile alakalı illegal yoldan bilgiler alabilmek adına Ilgaz savcının karşısına çıkacak. Fakat Ilgaz'ın, Ceylin'in tam tersine, mesleki etikler ile alakalı katı kurallar bulunuyor, bundan dolayı da kariyerinde fazla başarılı ve sözünü dinleten bir savcıdır. Ilgaz kardeşi Çınar'ın katillikle suçlandığı bir cinayetle karşılaştığında, ilk kez kendi kurallarını yıkmıştır. Ceylin'den kardeşini savunmasını istemiştir. Bu istek sonrasında işler ikisinin de aklına gelmeyecek şekilde ilerler. Ilgaz ile Ceylin, Çınar'ın aklanması için çalışma yürütürken, kendilerini ailelerine dek uzanan bir gizemin içerisinde bulurlar. 
 

yargı yeni bölüm canlı izle kanal d canlı izle