Kanal D Yargı dizisi Aylin kim? Pınar Çağlar Gençtürk kim, nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Aylin karakteriyle yer alan Pınar Çağlar Gençtürk'ün hayatı dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Peki Kanal D Yargı dizisi Aylin kim? Pınar Çağlar Gençtürk kim, nereli, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler...

Reklam
Reklam

Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Dizinin her bölümünde izleyenlerdeki heyecan dozu giderek artış gösteriyor. Dizide yer alan Aylin karakteri de izleyenlerin dikkatini çeken konulardan bir tanesi. Kanal D’nin Yargı dizisinde Aylin karakteriyle yer alan Pınar Çağlar Gençtürk’ün hayatı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Kanal D Yargı dizisi Aylin kim? Pınar Çağlar Gençtürk kim, nereli, kaç yaşında?
Kanal D Yargı Dizisi Aylin Kim?
Kanal D’nin Yargı dizisinde yer alan Aylin, Avukat Ceylin’in ablasıdır. Daha önce bir oğlunu kaybeden Aylin bu durumun verdiği travmayı halen atlatamamıştır. Annesi Gül’ün en sevdiği çocuğu olan Aylin, kardeşi Ceylin ile gergin bir mücadele içerisindedir.
Pınar Çağlar Gençtürk Kim, Nereli, Kaç Yaşında?
Pınar Çağlar Gençtürk 6 Mart 1982 tarihinde İzmit’te doğdu. Liseye kadar burada kalan güzel oyuncu lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde alırken yüksek lisans eğitimini ise Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama bölümünde tamamladı.
Oyunculuk hayatına 2004 yapımı Büyük Buluşma dizisinde Şermin karakteriyle yer alarak başladı. Asıl dikkat çekici performansını Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Beyhan Sultan karakteriyle yapan güzel oyuncu son olarak Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da Aylin Erguvan Yılmaz karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Pınar Çağlar Gençtürk’ün hayatı boyunca yer aldığı yapımlar ise şu şekilde:
Diziler
Muhteşem Yüzyıl
Büyük Buluşma
Çıplak Gerçek
Çalıkuşu
Arkadaşlar İyidir
Evlat Kokusu
Bizim Hikâye
Kadın
Arıza
Sinema Filmleri
7 Kocalı Hürmüz
Herkes mi Aldatır?
Siccin
Denizaltı
Misofonya
Hayat
Tiyatro Oyunları
Yalnızlar Kulübü
Disosya
Kurabiye Ev
Kar Küresinde Bir Tavşan
Aşk Delisi
Hepimizin Öyküsü Aynı
Işıltılı Haşereler
Daha İyi Günlerimiz Oldu
Yan Rol
Ben Cuma
Pınar Çağlar Gençtürk oyunculuk hayatı boyunca gösterdiği performans sayesinde pek çok ödüle layık görüldü. İşte Pınar Çağlar Gençtürk'ün aldığı bazı ödüller:
13. Direklerarası Seyirci Ödülü 2016 – ‘Küçük Salon Kadın Oyuncu” / Disosya
Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri 2016 – “Seçici Kurul Özel Ödülü” / Disosya
Afife Tiyatro Ödülleri 2013 – “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal / Komedi Kadın Oyuncusu” / Yalnızlar Kulübü
Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri 2013 – “Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu” / Yalnızlar Kulübü
Kariyeri boyunca pek çok yapımda yer alan Pınar Çağlar Gençtürk’ün sosyal medyayı Instagram üzerinden kullanmaktadır. Instagram hesabında yaklaşık 34 bin takipçisi bulunan güzel oyuncunun Yargı dizisindeki performası sayesinde bu sayının ilerleyen günlerde hızla artması bekleniyor.
Pınar Çağlar Gençtürk’ün Instagram hesabına ulaşmak için tıklayınız.



 

kanal d yargı dizi yargı dizisi aylin pınar çağlar gençtürk