Kanal D Yargı dizisi Gül kimdir? Zeyno Eracar kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da yer alan Gül karakteri insanların merak konusu oldu. Peki Kanal D Yargı dizisi Gül kimdir? Zeyno Eracar kim, nereli ve kaç yaşında? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı yayın hayatına son hızıyla devam ediyor. Her yeni bölümde izleyenleri heyecana boğmayı başaran dizinin karakterlerinden Gül’e hayat veren Zeyno Eracar izleyenlerin gündemine giren karakterlerden birisi oldu. Zeyno Eracar’ın hayatını merak edenler internet üzerinden yoğun bir araştırmaya girişti. Peki Kanal D Yargı dizisi Gül kimdir? Zeyno Eracar kim, nereli ve kaç yaşında?
Kanal D Yargı Dizisi Gül Kimdir?
Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın karakterlerinden Gül, Avukat Ceylin’in annesidir. Pasif bir insan gibi gözüken fakat zekice planlar yapan Gül çocuklarından Aylin ile daha yakın ilişkiler içerisindedir. 
Zeyno Eracar Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
Kanal D dizisi Yargı’da Gül karakterine hayat veren Zeyno Eracar 5 Aralık 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Akademik hayatını Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan tecrübeli oyuncu dublaj sanatçılığı da yapmaktadır. Kaygısızlar, Çiçek Taksi, İki Aile, Kara Sevda, Nefes Nefese ve Benim Adım Melek gibi önemli yapımlarda görev aldı.

Kanal D Yargı dizi Yargı dizisi Gül Zeyno Eracar