Kanal D Yargı dizisi İnci kimdir? Ece Yüksel kim, nereli ve kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'nın karakterlerinden İnci'ye hayat veren Ece Yüksel'in hayatı bir çok kişinin gündemine girdi. Peki Kanal D Yargı dizisi İnci kimdir? Ece Yüksel kim, nereli ve kaç yaşında? İşte yanıtları...

Reklam
Reklam

Kanal D’de yayınlanan ve haftalardır izleyenleri ekranlarına kilitlemeyi başaran Yargı dizisi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Dizinin önemli karakterlerinden birisi olan İnci Erguvan karakterine hayat veren güzel oyuncu Ece Yüksel’in hayatı dizinin hayranları başta olmak üzere bir çok insanın gündemini yoğun bir şekilde meşgul etmeye devam ediyor. Peki Kanal D Yargı dizisi İnci kimdir? Ece Yüksel kim, nereli ve kaç yaşında?
Kanal D Yargı Dizisi İnci Kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın önemli karakterlerinden İnci, Avukat Ceylin’in kardeşi olarak dizide yer alıyor. Son bölümde İnci’yi kimin öldürdüğü bir çok insanın tartışma konusu oldu.
Ece Yüksel Kim, Nereli ve Kaç Yaşında?
Kanal D’de yayınlana Yargı dizisinde İnci karakterine hayat veren Ece Yüksel 1993 doğumludur. 27 yaşındaki güzel oyuncu akademik hayatını Kadir Has Üniversitesi’nde tamamladı. 2010 yılından bu yana oyunculuk kariyerine devam eden güzel oyuncu şu sıralarda Kanal D dizisi Yargı’da İnci karakteriyle kariyerine devam ediyor.
İnci karakterini kimin öldürdüğü sorusu dizinin hayranları başta olmak üzere çoğu insanın en çok merak ettiği konulara arasında yer alıyordu.

Kanal D Yargı dizi Yargı dizisi İnci Ece Yüksel