Kanal D Yargı dizisi Parla kimdir? Zeynep Atılgan kim, nereli, kaç yaşında?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Parla karakteriyle yer alan Zeynep Atılgan, gençliği ve güzelliği ile bir çok kişinin dikkatini çekti. Peki Kanal D Yargı dizisi Parla kimdir? Zeynep Atılgan kim, nereli, kaç yaşında? İşte oyuncu hakkında öne çıkanlar..

Reklam
Reklam

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da yayınlanan her bölüm izleyenleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Kaliteli senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezona damga vurmaya aday dizilerden birisi olan Yargı dizisinde Parla karakteriyle yer alan Zeynep Atılgan oyunculuğunun yanı sıra gençliği ve güzelliği ile bir çok dizi hayranının gündemine girdi. Genç oyuncu hakkında daha fazla bilgi elde edinmek isteyen insanlar arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki Kanal D Yargı dizisi Parla kimdir? Zeynep Atılgan kim, nereli, kaç yaşında?
Kanal D Yargı Dizisi Parla Kimdir?
Kanal D’nin Yargı dizisinde yer alan karakterlerden birisi olan Parla karakteri Aylin’in kızı olarak karşımıza çıkıyor.
Zeynep Atılgan Kim, Nereli, Kaç Yaşında?
Zeynep Atılgan 2002 yılında dünyaya gelmiştir. Şu sıralarda Marmara Üniversitesi Fizik (İngilizce) bölümünde akademik hayatına devam eden genç oyuncu oyunculuk hayatına Othello, Machbeth, Cyrano de Bergerac adındaki tiyatro oyunlarıyla giriş yapmıştır. Asıl dikkat çeken performansını Arka Sokaklar dizisinde gösteren güzel oyuncu Kanal D dizisi Yargı’da Parla karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor.
1,68 cm boyu ve 53 kilosu olan Zeynep Atılgan sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Instagram hesabında yaklaşık 19 bin takipçisi olan genç oyuncunun ilerleyen günlerde takipçi sayısında artış gözlemleyebiliriz.i
 

Kanal D Yargı dizi Kanal D Yargı Parla Zeynep Atılgan