Kanallar Kıyıma Başladı! 7 Dizi Birden Final Yapıyor!

TAKİP ET

Yaz sezonun gelmesiyle gelecek sezon devam edecek ve final bileti alan diziler belli oldu!

Reklam
Reklam

Ekranlarda yaz sezonu kıyımı başladı! Bir yandan yaz dizileri çekilirken diğer yandan kanallar final yapacak dizilerinin biletini kesti!

Ekranlarda geçen sene fırtına gibi esen reytinglerde zirvede yer alan diziler bu sezon gelecek sezon için bilet alamadı. Yapım şirketi ve kanal tarafından finali kesinleşen diziler bir bir belli oldu!

Ekranlarda final depremi sezonu başladı. Yaz dönemiyle sezon arası yapacak dizilerle final yapacak diziler belli oldu. Sezon finali yapacak diziler zaten tahmin edilirken gelecek sezonu hangi diziler görecek merak ediliyordu. 

Final bileti kesilen dizilerin tamamı belli oldu. Gelecek sezon bu dizileri göremeyeceğiz. peki hangi diziler bu sezon ekranlara veda edecek? 

İşte ekrana veda edecek diziler;

MASUMLAR APARTMANI

Gülseren Budayıcıoğlu roman uyarlaması olan başrolünde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Masumlar Apartmanı geçen sezonda damgasını vurmuştu. Reyting rekorları kıran dizi bu sezon ise büyük hüsran yaratmıştı. Reytinglerde büyük düşüş yaşayan dizi bu sezon ekranlara veda edecek.



SADAKATSİZ

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi daha tanıtım fragmanları ile büyük ilgi görmüştü. Dizi geçen sezon orjinal senaryoya uygun giderek büyük bir reyting yakalamıştı. Ancak bu sezon dizi reyting kaybı yaşadı. Sadakatsiz dizisi daha fazla senaryo tıkanıklığı çekmemek için bu sezon ekranlara veda edecek.



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

ATV'nin neredeyse tüm başarolleri değişen, sürekli olarak setinde kavga çıkan dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu sezon TOTAL'da kötü olmayan iyi oranlar almasına rağmen final yapacağı duyuruldu.



ÜÇ KURUŞ

Show Tv'nin ve AY Yapımın büyük umutlarla çektiği başrolünde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi beklenilen reytinglerin çok altında kaldı. Dizi tek sezondu açıklaması yapsa da reyting kurbanı olduğu açık ve net. Üç Kuruş dizisi de ekranlara veda edecek diziler arasında.



BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI

TRT'nin büyük bütçe ile büyük beklentiyle sokruğu başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi hüsrana uğradı. Dizi reytinglerde beklenilenin çok çok altlarda kalarak hayal kırılıklığı yaşattı.
Barbaroslar Akdeniz'in Kıcı dizisi de bu sezon ekranlara veda edecek diziler arasına adını yazdırdı.



AZİZ

Show Tv'nin yeni dizisi Aziz ilk bölümlerinden eser olmayan değişen karkaterleri kısa sürede ile seyirci kaybeden dizilerden oldu. Dizi sosyal medyada shipçilerin gazına gelerek hüsrana uğrayan bir dizi daha olarak gelecek sezon biletini alamadığı konuşuluyor.



EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Türk izleyicisinin çok uzağında kalan, acıtasyon drama barındırmayan, başarılı kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın karakterlerin etrafında dönen, eğlenceli yerinde anlık dramsı ve ters köşeli dizisi Evlilik Hakkında Her Şey dizisi reyting kurbanı dizilerden oldu. Dizi neyse ki yrut dışı satışları iyi olduğu için sezon sonuna kadar devam edecek ancak sonrasında final yapacak.