Kandilli ve AFAD son depremler: 14 Kasım 2021 Deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?

TAKİP ET

Son zamanlarda yaşanan depremler sonrası bir çok insan Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın yayınladığı son depremler listesini merak ediyor. Peki 14 Kasım 2021 deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde? İşte konu hakkında son gelişmeler...

Reklam
Reklam

Türkiye’de her yıl olduğu gibi 2021 yılında da depremler yaşanmaya devam ediyor. Her ne kadar bu depremlerin çoğunda can kaybı olmamış olsa da vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı’nın yayınladığı son depremler listesini öğrenmek için arama motorları üzerinden sık sık araştırma yapmaya devam ediyor. Peki 14 Kasım 2021 deprem mi oldu, nerede ve kaç şiddetinde?
14 Kasım 2021 Deprem Mi Oldu, Nerede ve Kaç Şiddetinde?

Türkiye’nin deprem bilimi merkezleri olarak da bilinen iki kurumu Kandilli Rasathanesi ve AFAD, 14 Kasım 2021 Pazar gününde Türkiye’nin dört bir yanında ufak şiddetli depremlerin meydana geldiğini kamuoyuna duyurdu. Her ne kadar bu depremler tehlike arz etmese de insanlar güncel deprem listesini araştırmayı sürdürüyor.
Kandilli Rasathanesi’nin güncel deprem listesine ulaşmak isteyenler http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp sitesine, AFAD’ın güncel depremler listesine ulaşmak isteyenler ise https://deprem.afad.gov.tr/sondepremler sitesine giriş yapabilirler.
 

kandilli ve afad son depremler 14 kasım güncel deprem listesi deprem mi oldu