Kanser olunca arkasına bakmadan kaçtığı iddia edildi! Billur Kalkavan Buğra Bahadırlı aşkı bitti mi?

TAKİP ET

Billur Kalkavan'ın yaklaşık bir buçuk aydan bu yana akciğer kanseri ile savaştığı Hamdi Alkan tarafından duyurulmuştu. Ardından sosyal medya hesabından kendisi de bir açıklama yapan Billur Kalkavan bu zor günlerini sevgilisi Buğra Bahadırlı ile birlikte atlattıklarını söylemişti. Ancak Billur Kalkavan Buğra Bahadırlı aşkı ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya çıktı. Peki Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı ayrıldı mı?

Reklam
Reklam

Billur Kalkavan 1,5 aydan bu yana akciğer kanseri ile mücadele ediyor. Hamdi Alkan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda birlikte hastalığı ortaya çıkan Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ile ayrıldığı iddia edildi. Sosyal medyada yer alan iddialar sonrasında Billur Kalkavan konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Billur Kalkavan Buğra Bahadırlı aşka bitti mi? Billur Kalkavan Buğra Bahadırlı ayrıldı mı?
 

Çoğu erkek öyle durumda kaçardı

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığı ve tedavi gördüğü ortaya çıkan Billur Kalkavan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buğra Bahadırlı İle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çift olarak zor bir süreç geçirdiklerini söyleyen Billur Kalkavan, Bu süreçte en büyük destekçisinin Buğra Bahadırlı olduğunu dile getirdi. Böyle bir durumda birçok erkeğin kaçacağını söyleyen Kalkavan, sevgilisiyle ayrılmadıklarını ve hala birlikte olduklarını söyledi.
 

Hastalıkla mücadelemde bana çok yardımcı oluyor

Son zamanlarda “Billur Kalkavan ve Buğra Bahadırlı ayrıldı mı” yönünde soruların başında çok çıktığını söyleyen Billur Kalkavan, kesinlikle böyle bir durumun söz konusu olmadığını sevgilisiyle beraber ve mutlu olduklarını dile getirdi. Bir çok erkeğin bu durumda kaçaccağınız söyleyen Billur Kalkavan, hastalık sürecinde ben mücadelesinde sevgilisinin kendisine çok yardımcı olduğunu dile getirdi.

Ne olmuştu?

Yılbaşında corona virüse yakalanan Billur Kalkavan Nisan ayında nefes almakta güçlük çekmesi ve canının acımasıyla birlikte doktora başvurmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda Kalkavan’ın akciğer kanserine yakalandığı tespit edilmişti. Yaklaşık 1,5 aydır akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören billur Kalkavan’a yakın arkadaşı Hamdi Alkan da destek olmuş ve sosyal medyadan paylaşım yapmıştı.