Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik kimdir, öldü mü? Murat Daltaban kimdir? Murat Daltaban diziden neden ayrılıyor?

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Kanunsuz Topraklar dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi olan Malik karakteri dikkat çekti. Murat Daltaban'ın canlandırdığı Malik karakterinin yeni bölümde ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. Peki Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik kimdir, öldü mü? Murat Daltaban kimdir? Murat Daltaban diziden neden ayrılıyor? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Kanunsuz Topraklar dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi olan Malik karakteri dikkat çekti. Murat Daltaban’ın canlandırdığı Malik karakterinin yeni bölümde ölüp ölmediği ise merak konusu oldu. 
Kanunsuz Topraklar dizisinde Maden patronu olan Paşazade Malik Bey zengin ve güçlü bir adamdır. Malik Bey, kasabadaki tarlalarında büyük bir kısmına sahip olduğu için bu topraklarda yaşayan ahaliye bir nevi kiracı olarak davranır. Kurmuş olduğu bu sömürü̈ düzeni üzerinden özellikle savaş̧ döneminde zenginleştikçe zenginleşmiş̧, kasabada aştığı astık, kestiği kestik bir adam olup çıkan Malik Bey, kasabada ki ten ve gösterişli olan konağın sahibidir. Karısı öldükten sonra Malik Bey, kızları Gülfem, Behice ve Fikriye ile birlikte yaşamaktadır. 

Murat Daltaban kimdir?
16 Ekim 1966 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Murat Daltaban, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Tiyatro Eğitimi almış daha sonra ise İBŞT ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 1999 yılında Salkım Hanım’ın Taneleri filminde rol alan Murat Daltaban daha sonra Kınalı Kar ve Hırsız Polis dizilerinde rol alarak daha geniş kitleler tarafından tanınmaya başlandı. 2005 yılında Özlem Daltaban ve Süha Bilal ile beraber DOT’u kuran Murat Daltaban, İstanbul Beyoğlu’nda faaliyet gösteren tiyatronun Genel Sanat Yönetmenliğini yaptı. DOT farklı anlayışıyla seyirciden ve medyadan büyük ilgi gören Murat Daltaban, şimdilerde tiyatro ve müzik çalışmalarının yanı sıra film ve dizilerde de rol almaya devam etmektedir. 
 

Kanunsuz Topraklar Kanunsuz Topraklar Malik kimdir Murat Daltaban kimdir