Kanunsuz Topraklar dizisinin Yavuz 'u Kaan Taşaner diziye veda mı ediyor?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına geçen Kanunsuz Topraklar dizisinin Yavuz 'u gündeme bomba gibi oturdu. Dizide Davut karakterinin Yavuz karakterini öldüreceği iddiası ortaya atıldı. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisinin Yavuz 'u öldü mü? Kaan Taşaner diziye veda mı ediyor? İşte yanıtlar..

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarında her hafta yeni bölümü ile izleyici karşısına geçen Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan en son bölümünde Davut, Yavuz 'u takip ediyor. Arabası ile Yavuz 'un peşine takılan Davut 'un Yavuz 'a bir zarar vereceği iddiası ortaya atıldı. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi Yavuz karakteri öldü mü? işte detaylar..
Sezonun çok büyük bir merak ile beklenen yapımlarından bir tanesi olan Kanunsuz Topraklar dizisi için geri sayım başlamış durumda. 1939 yılı Türkiye 'sinde geçen dizide, yakışıklı oyuncu Kaan Taşaner, kömür madeni sahibi olan Malik Bey 'in ( Murat Daltaban ) hem işletme müdürü hem de avukatı olan Yavuz karakterini canlandırmaktadır. Gülfem ile ( Esra Bilgiç ) evlenip Malik Bey 'in bütün mal varlığına ortak olmak isteyen Yavuz, bu yolda atmış olduğu adımları ile de izleyenleri oldukça şaşırtacaktır. Şu an için Kanunsuz Topraklar 'da Yavuz karakterinin öldüğüne dair henüz kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Önümüzdeki yeni bölümler itibari ile dizide ki Yavuz karakterinin akıbeti de belli olacak.  

kanunsuz topraklar Kanunsuz Topraklar Yavuz öldü mü? kaan taşaner diziden ayrılıyor mu? fox tv