Kanunsuz Topraklar Mehveş kimdir? Gerçek adı nedir? Emel Çölgeçen hakkında bilgiler

TAKİP ET

Fox TV'nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar dizisinde Mehveş karakterine hayat veren Emel Çölgeçen hakkında bilgiler edinmek isteyen izleyenler internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki Kanunsuz Topraklar Mehveş kimdir? Gerçek adı nedir? Cevapları haberimizde...

Reklam
Reklam

Fox TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Kanunsuz Topraklar dizisi her yeni bölümde izleyenlerin beğenisini kazanmayı başarıyor. Dizinin her karakterinin hikayeye önemli katkısı olsa da Mehveş karakteri bir çok insana göre dizinin en önemli karakterlerinden birisi. Mehveş karakterine hayat veren başarılı oyuncu Emel Çölgeçen’in hayatını merak edenler arama motorları üzerinden oyuncu hakkında bilgiler edinmeye çalışıyor. Peki Kanunsuz Topraklar Mehveş kimdir? Gerçek adı nedir?
Kanunsuz Topraklar Mehveş Kimdir?
Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Mehveş Gülfem’in teyzesidir. Gülfem’in İstanbul’dan teyzesi olan Mehveş karakterini Emel Çölgeçen hayat vermektedir. 
Emel Çölgeçen 9 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul’da hayata merhaba dedi. Akademik hayatını Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nde sürdürürken 2. sınıfta terk eden tecrübeli oyuncu Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü’ne katılmıştır. 1993 yılında ilk kez kameralar karşısına çıkan güzel oyuncu sayısız yapımla izleyenler karşısına çıktı. Gülşen Abi, Cennetin Çocukları, Arka Sokaklar, Zeliha’nın Gözleri, Kara Duvak, Sultan, Geniş Aile, Böyle Bitmesin, Kırlangıç Fırtınası, Poyraz Karayel, Kalbimin Sultan dizilerinde yer alan Emel Çölgeçen’in yer aldığı son yapım Ferhat ile Şirin oldu. İşte Emel Çölgeçen’in yer aldığı yapımlar:
2022 Kanunsuz Topraklar- Mehveş
2019 Ferhat ile Şirin- Şehnaz
2018 Kalbimin Sultanı- Esma Sultan
2017 Kırlangıç Fırtınası- Ülfet
2015-2016 Poyraz Karayel- Sema
2014 Böyle Bitmesin- Serpil
2012 Sultan
2012 Geniş Aile- Nilüfer
2011 Arka Sokaklar- Sehran
2009 Kapadokya Düşleri- Nihal
2008 Gece Gündüz- Dilivan
2008 Cennetin Çocukları- Sibel
2007 Zeliha’nın Gözleri- Zeliha
2007 Kara Duvak- Berfin
2006 Sağır Oda- Azra
2004 Aliye- Meriç
1994 Gülşen Abi- Emel
Geçen yaz heykeltraş olan Tarkan Güveli ile evlenen Emel Çölgeçen’in @emelcolgecen adlı Instagram hesabında 145 bin takipçi ve 2729 gönderisi bulunmaktadır. Ünlü oyuncu sosyal medyayı aktif şekilde kullansa da özel hayatı konusunda sel verip sır vermemektedir. 

Fox TV kanunsuz topraklar dizi Kanunsuz Topraklar Mehveş Emel Çölgeçen