Kara Kartallar ikinci yarıda oyuna döndü!

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. haftasında ilk 15. dakikasında Şanlıurfa 2-0'lık elde ettiği üstünlüğü 60'lı dakikalara kadar sürdürdü. Ancak galibiyetini o dakikalara kadar sürdürebildi!

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. haftasında Vodofone Park Stadyumu’nda gerçekleşen mücadelede Şanlıurfaspor Beşiktaş ile mücadelesinde 4-2 galip geldi. Şanlıurfaspor 60. Dakikalara kadar 2-0’lık üstünlüğünü devam ettirse de maçın son 30 dakikasında Beşiktaş oyuna geri döndü!

Tosun Paşa’nın üst üste attığı 2 golle eşitlik sağlandı!

Kemal Rüzgar’ın 9. dakikada topa vurması ile top ağlarla buluşarak maçın skorunu 1-0 yaptı ve Şanlıurfa üstünlüğü elde etti. Mücadelenin 15. dakikasında Kemal Rüzgar takımını 2-0’lık skora getirerek ilk yarı bu şekilde tamamlandı.

Beşiktaş birkaç denemesine rağmen ilk golünü 67. dakikada Cenk Tosun ile bularak skoru 2-1’e yükseltmeyi başardı. Sevince kendini kaptıran Cenk Tosun ilk golün ardından 2 dakika geçmeden 2. golü de bularak skoru eşitlemiş oldu.

Beşiktaş’a galibiyeti getiren diğer 2 golün biri N'Koudou’dan, skoru 4-2 yaparak maç sonucunu belirleyen o gol ise Weghorst’tan geldi.