Karadağ - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? CANLI ŞİFRESİZ İZLE Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

TAKİP ET

Dünya Kupası elemelerinde heyecan son maçlar öncesi devam ediyor. Futbol severler gruptaki son maç öncesi Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak merak ediyor. Dünya Kupası yolunda final niteliğinde olan karşılaşmayı canlı şifresiz izlemek isteyen futbol severler Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusunu araştırıyor.

Reklam
Reklam

Dünya Kupası Elemelerinde A Milliler son grup maçında Karadağ ile karşılaşacak. Grubun son karşılaşması öncesinde A Milli Futbol takımı grupta 18 puanla Norveç’in önünde 2’inci sıraya yükseldi.
Cebelitarık maçında alınan 6-0’lık galibiyet sonucu averajı arttıran milliler Norveç ile 18’er puanı olsa da averajla ikinci sıraya çıktı. Grubun son maçında milliler Karadağ ile karşılaşacak. Bu karşılaşmada alınacak galibiyetle milliler Dünya Kupası yoluna devam edecek. Futbol severler Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta sorularını araştırıyor.
Karadağ Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Karadağ Türkiye karşılaşması 16 Kasım Salı akşamı saat 22:45’te başlayacak. Karadağ’da oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından yayınlanacak.
Son maç öncesi avantaj elimizde
Türkiye Milli Futbol Takımımız G Grubundaki son maçlar öncesinde 18 puanla ikinci sıraya yükseldi. Norveç’i atına alan milliler Karadağ deplasmanında alınacak galibiyetle herhangi bir maçın sonucuna bakmaksızın yoluna devam edecek.
Teknik direktör Stefan Kuntz Cebelitarık maçında farklı bir skor elde etmek istediklerini ifade edip, hücum hattında Kerem, Halil, Burak, Barış Alper’in yanı sıra orta sahada Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü ile maça başlamıştı. Milliler Cebelitarık’ı Halil Dervişoğlu’nun iki, Merih Demiral, Serdar Dursun, Kerem Aktürkoğlu ve Mert Müldür’ün golleriyle rakibini 6-0 yenmeyi başardı.
Öte yandan gruptaki rakibimiz Norveç Letonya deplasmanında 0-0 berabere kalmasıyla millilerin son maçlar öncesi avantajı eline almasına neden oldu.
Gruptan nasıl çıkarız?
Türkiye’nin gruptan lider çıkması için Karadağ maçının kazanılması Hollanda’nın ise sahasında Norveç’e yenilmesi gerekiyor. Ancak bu senaryo zor bir ihtimal olarak görülüyor. Grupta ikinci olmak için ise Türkiye’nin Karadağ maçını yenmesi durumunda Norveç’in Hollanda’yı farklı bir skorla yenmesi gerekiyor.
 

türkiye karadağ dünya kupası