Karagümrük - Rizespor maçı canlı izle ! Bein Sport canlı izle

TAKİP ET

Futbol severlerin merakla beklediği Karagümrük ile Rizespor karşılaşmasının ne zaman olacağı araştırılırken mücadeleyi canlı izlemek için taraftarlar arayışlara başladı. Karagümrük ve Rizespor karşılaşması saat kaçta, hangi kanalda soruları merak edilirken canlı izlemek isteyenler için haberimizde Karagümrük ve Rizespor mücadelesinin canlı yayın linki bulunmaktadır.

Reklam
Reklam

Süper Lig'in 21.haftası oynanırken Karagümrük evinde Rizespor'u ağırlamaktadır. Taraflar maça dair detayları araştırmaya başlayıp canlı izlemek isteyenler araştırmaya başladı. Rekabetin fazla olduğu bu mücadeleyi canlı izlemek için değerli okurlarımız için link haberimizde yer almaktadır 

Karagümrük ve Rizespor karşılaşmalarında ligin ilk yarısında 0-0 beraber kalındı. Son 5 maşta iki takım da 1'er galibiyet alırken 3 maç berabere tamamlandı. Süper Lig'in 20.haftasının sonunda Karagümrük 27 puan olup, Rizespor 18 puan topladı. 

Bein Sports 2 canlı izle 

Karagümrük - Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Taraftarlar mücadelenin ne zaman ve hangi kanalda canlı olarak vereceğini araştırmaya başladı. Karagümrük - Rizespor maçı saat 16.00 da ve Bein Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlandı. Maçı canlı ve şifresiz olarak izlemek isteyenler Digitürk'te spor paketi satın alması gerekip abone şartı vardır. 

karagümrük maçı canlı izle rizespor maçı izle 21.hafta maçları