Karanlık Üçgen filminin konusu nedir?

TAKİP ET

Netflix'in gerilim temalı Karanlık Üçgen filmi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Film izlemeden önce hakkındaki yorumları okumayı sevenler Karanlık Üçgen filminin konusu nedir, hakkındaki yorumlar nasıldır gibi soruları araştırıyor.

Reklam
Reklam

Dünya olarak evde kalmaya çalıştığımız şu günlerde şüphesiz ki film izlemek yapılan bir numaralı aktivitelerden birisi. Film izlemek günümüzde artık başlı başına bir sektör haline gelmiş ve bunun için onlarca platform kurulmuştur. Sinema salonlarının kapanmasıyla birlikte evde sinema ortamı sağlanmakta ve sosyal medya sayesinde film eleştirilerine her an saniye ulaşmak günümüzde oldukça kolay. Bu durum izleyiciler için de oldukça faydalı hale geliyor ve pek çok yoruma ulaşarak izlemeyi düşündükleri film hakkında önden bir fikir sahibi olmuş oluyorlar.

Netflix ’in güçlü ve iddialı film koleksiyonundan birisi olan Karanlık Üçgen filmi bu haftanın konusu. Filmi izlemek isteyenler ama içeriğiyle ilgili bilgi sahibi olmayanlar haberimizi okuyarak bilgi sahibi olacaklardır.

Filmin konusu nedir?

Romantik bir hafta sonu tatili yapmak isteyen çift Alex ve Archana teknolojiden uzak kalmak için yanlarına telefon almamaya kara verirler. Başta hoş bir fikir gibi görünen telefonsuz iki gün durma, yolda başlarına gelen talihsiz kaza sonrası korkunç bir fikre dönüşecektir. Sakin ve sessiz başlayan film izleyenlere başta romantik türde bir film izliyormuş etkisi verirken aslında bir gerilim filmi olduğu film ilerledikçe anlaşılacaktır. Yazar ve avukat çiftin romantik tatilleri teknoloji kullanmama istekleriyle farklı bir noktaya evrilir. Kötü hava koşullarında ve ıssız bir yolculuk esnasında bozulan araba sonrası romantik yolculuk maceralı olarak devam eder. Kendilerine kalacak yer arayan çift en yakın eve sığınmak ister. Ancak çift gizemli ve şüphe uyandıran ev sahibinin sırlarından habersizdir. Bodrum katta bulunan ceset her şeyi değiştirir. Evin sahibinin kim olduğuyla ilgili şaşırtıcı gerçekler ortaya çıkar ve bulunan cesetle birlikte olaylar gelişir.

 Karanlık üçgen filmi gerilim ve korku ögelerini başarılı bir şekilde kullanmış ve izleyenlerde merak duygusunu oldukça iyi hissettirmiştir. Ancak film, hikâyeyi anlatırken olay örgülerinde bazı detayları vermede yetersiz kalmıştır. İzleyici tarafından detaylar eksik olarak değerlendirilmişse de film genel hatlarıyla iyi bir film olmuştur. Filmin senaryosuna birkaç eklemeler yapılarak ve başka bir yönetmen tarafından tekrar çekilecek olsa ortaya gerçekten oldukça başarılı bir gerilim filmi çıkması mümkün olunabilir.

karanlık üçgen filmi karanlık üçgen film karanlık üçgen film yorumları karanlık üçgen film ekşi karanlık üçgen film izle