Karar bugün çıktı! 45.000 TL anında hesabınıza yatıyor! Bayram şekeri gibi vatandaşları mutlu etti!

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen bankalarından nakde sıkışanlara en cazip kredi fırsatları sunulacağı duyuruldu. 45.000 TL'ye varan ödemeler ile yurttaşların cebinin rahatlatılması hedefleniyor. Özelikle son dönemde yükselen nakit gereksinimleri amacıyla yurttaşların kredilerine yönelmesi yeni kampanyaların gelmesini de tetikledi. İşte vatandaşın cebini rahatlatacak o destek ödemeleri…

Reklam
Reklam

Karar bugün çıktı! 45.000 TL anında hesabınıza yatıyor! Bayram şekeri gibi vatandaşları mutlu etti! Türkiye’de son zamanlarda vatandaşların artan nakit para talepleri ve ihtiyaçları için bankalardan cazip kredi teklifleri sunulmaya başladı. Öte yandan bayram telaşının da devreye girmesinin ardından nakde sıkışanlar en uygun ihtiyaç kredilerini araştırmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası, Akbank ve Yapı Kredi Bankası tarafından yapılacak nakit destekleri işe vatandaşların cebinin bir hayli rahatlatılması hedefleniyor. Bankaların bu kredi kampanyalarına talep ise son dönemde artış gösterdi. 


 

Akbank’ta 90 gün ödemesiz destek müjdesi!


Akbank’ın avantajlı kredi kampanyaları devam ediyor. Son olarak 3 aya kadar erteleme üstünlükleri ile yayılan ihtiyaç kredisi ile yurttaşların çoğu değişik alanda bütün gereksinimlerini en ideal oranlar ile karşılamaları sağlanacak. İster dijital kanallar üzerinden ister şubelerden basitçe talep edilecek kredi kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Hem de yüzde 2,44’ten başlayan faiz oranları ve avantajlı geri ödeme seçenekleriyle finansman kullanabilirsiniz.


 

İş Bankası’ndan hemen bayram kredisi müjdesi 


Türkiye İş Bankası tarafından müşterilerine özel faiz oranları ile Anında Bayram Kredisi verilecek. Üstelik 7/24 kredi çekebilme avantajlarına da yer verilen kampanya kapsamında, nakde ihtiyaç duyulan her an İş Bankası’ndan 100.000 TL’ye kadar nakit kredi alınabilecek. Özel faiz oranları ile 36 aya varan vade imkanı kredi kapsamında tüm vatandaşlara sunulacak. 



Yapı Kredi Bankası para ihtiyacını karşılıyor


Yapı Kredi Bankası ise bireysel ihtiyaç kredisi ile vatandaşların cebini rahatlatmaya devam ediyor. İster 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi isterseniz de Bireysel İhtiyaç Kredisi ile tüm nakit sorunlarına çözüm bulabilirsiniz. 45.000 TL için aylık yüzde 2,59 faiz oranları ile vatandaşların 3 aya kadar ertelemeli kredinden yararlanması sağlanacak. 3 ay erteleme seçeneğinde 33 ay vade uygulanır.