Kardeşlerim Asiye diziden ayrılacak mı? Kardeşlerim Asiye ölüyor mu?

TAKİP ET

Kardeşlerim dizisi ATV'nin en başarılı dizilerinden biridir. Kardeşlerim dizisinin başarılı bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Kardeşlerim dizisinde yer alan Asiye karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edildi. Kardeşlerim Asiye diziden ayrılacak mı? Bu haberimizde Kardeşlerim dizisine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Kardeşlerim dizisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

NGM Medya imzalı Kardeşlerim dizisinin yönetmeni Serkan Birinci, senaryosunu Gül Abus Sermenci'nin yazdığı Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Asiye karakterinin  Kardeşlerim dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediliyor. Asiye karakteri diziden ayrılacak mı?

Kardeşlerim Asiye

Her Cumartesi ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve aldığı reytinglerle haftanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisinde rol alan Asiye karakteri, Dizinin başrol oyuncusudur.  Dizinin yeni bölüm fragmanında Asiye'nin yangının içerisinde kaldığı gözüküyor. Bunun ardından dizinin izleyicileri Asiye'nin ölüp ölmeyeceğini merak etti. 38. bölümde Asiye alevler içinde kalacak ama abisi Ömer onu ateşten kurtaracak. Asiye karakteri dizide kalmaya devam edecek.

Kardeşlerim Asiye kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini Su Burcu Çoşkun canlandırmaktadır. Asiye karakteri, Anne ve babasını küçük yaşta kaybetti. Kardeşlerinin annesi olan ve onları her şeyden çok seven Asiye, ağabeyi Kadir'i kaybettikten sonra onları daha çok sevmiştir. Okullarında başarılı  olan Asiye, okuduğu okulun sahibinin oğlu Doruk'a aşıktır. Orada birlikte  yaşayan ve evleri temizleyerek kardeşlerine bakmaya çalışan Asiye, çok çalışkan, anlayışlı-iyi niyetlive temiz kalpli bir insandır.

Kardeşlerim Kardeşlerim Asiye