Kardeşlerim Ayla ( Aslı Mavitan ) kimdir?

TAKİP ET

Kardeşlerim dizisi ATV'nin en sevilen dizilerinden biridir. Sevilen dizide birçok oyuncu dikkatleri çekmektedir. Ayla karakterini canlandıran Aslı Mavitan'ın kim olduğu araştırılmaktadır. Kardeşlerim Ayla ( Aslı Mavitan ) kimdir? Bu haberimizde Kardeşlerim dizisinde yer alan Ayla karakterine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Kardeşlerim Ayla karakterini canlandıran Aslı Mavitan ile ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

Kardeşim dizisinin oyuncularından Aslı Mavitan'ın hayatı v çok merak ediliyor. Geçmişteki dizi ve filmleri hep merak konusu olmuştur. Aslı Mavitan kimdir?

Aslı Mavitan

 Aslı Mavitan sunuculuk ve oyunculuk yapmaktadır..22 Kasım 1980 İstanbul doğumlu olan Aslı Mavitan'ın annesi 1973 yılında Miss Turkey Yıldız Arhan, babası ise Ermenistan doğumlu ünlü şarkıcı Hayko (Hayık Aram Tataryan)'dir.Anne ve babası 2 yaşında boşandı ve annesi 8 yaşında işadamı Ahmet Mavitan ile evlendi.1998'de henüz 18 yaşındayken üvey babasıyla birlikte soyadını değiştirdi. Aynı zamanda babasının dini olan Hristiyanlığı bırakıp İslam'ı seçti.Kardeşi Alex, gerçek babasından kardeşidir. ve o bir şarkıcıydı.Annesinin ikinci eşi Ahmet Mavitan'ın Emir adında bir erkek kardeşi vardı. Emir Mavitan yapımcılık yapmaktadır.Yıldız Arhan, 2015 senesinde Ahmet Mavitan'dan boşanmıştır.

Aslı Mavitan, üniversite eğitimini 2000 yılında İstanbul Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü bitirdi. Aynı zamanda İstanbul Akademisi Reklamcılık Bölümü mezunudur.Aslı Mavitan, TV8 spikeri olarak görev yaptığı süre içerisinde Yılın Hafta Sonu Ana Spikeri seçilmiştir. Birçok TV kanalında spiker ve sunucu olarak görev yaptı.Aslı Mavitan, 2012'nin en iyi hafta sonu büyük haber akşam programının sunucusu olarak seçildi.2014'ten beri Beyaz TV ekranlarında yayınlanan '' İşin Aslı'' adlı bir programda yer aldı. İşin Aslı programına her hafta düzenli olarak katılan psikolog ve doktor Zafer Akıncı ile birlikte izleyicilere ilginç ve faydalı bilgiler gösterdi.Gösteri dünyasına adım atan Aslı Mavitan, 2013 yılında ilk kez Re-Era adlı kısa filmde muhabirlik yapan birini canlandırdı.2016 yılında Star TV'de yayınlanan Birce Akalay, Ufuk Özkan, Kanbolat Görkem Arslan, Anıl Tetik gibi isimlerin yer aldığı "Hayat Bazen Tatlıdır" dizisinde "Yeşim" rolünü canlandırdı. Aynı sene Göçebe isimli filmde de yer aldı.Bir Aile Hikayesi, Gülperi, Arka Sokaklar, Ufak Tefek Cinayetler, Hayat Sırları, Menajerimi Ara gibi dizilerde de yer aldı.

2017 yılından bu yana Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Enstitüsü tarafından hazırlanan ve halen devam eden Youtube kanalında bir proje hakkında konuşuyor. 55'ten fazla ders verdi. Tüm dersler Youtube kanalında. Aslı Mavitan, 8 Aralık 2015'te gitgidiyor.com'un otomotiv kategori yöneticisi Kaan Balkaş ile evlendi, ancak çift 2018'de boşandı. Akrep burcundandır. 1.75 metre boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Aslı Mavitan iyi derecede İngilizce bilmekte ve  spor yapmayı, ata binmekle  kitap okumayı sevmektedir.DNA İstanbul, yönetim organizasyonu içinde yeni projelerde yer almaya devam ediyor.Farklı platformlarda adına hayran sayfaları açan ünlü oyuncu, sosyal medyada Facebook, Twitter ve Instagram kullanıyor.  Twitter hesabında 7.095 takipçisi var. Instagram hesabının da 53.700 takipçisi bulunmaktadır.

 

 

Kardeşlerim Ayla kim? Aslı Mavitan kimdir? Kardeşlerim dizisi