Kardeşlerim Cemile neden diziden ayrıldı? Cemile karakteri diziye geri dönecek mi?

TAKİP ET

ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi Cumartesi günleri seyirciyle buluşuyor. Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu büyük beğeni toplamaktadır. Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterinin diziden neden ayrıldığı merak ediliyor. Kardeşlerim Cemile neden diziden ayrıldı? Bu haberimizde Kardeşlerim Cemile hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Kardeşlerim Cemile hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

NG Medya'nın sunduğu Kardeşim dizisi her Cumartesi ATV ekranlarında ekrana geliyor. Cumartesi gününün en çok izlenen dizilerinden biri olan Kardeşim dizisinde Cemile karakteri dizinin 19. bölümünde yer almıştır. Daha sonra kadroya katılmasına rağmen diziye damga vuran sevilen karakter Cemile, önümüzdeki günlerde Kardeşim dizisinden ayrılacak. Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonuna Asiye ve Emel'in yaşadığı kadın yetimhanesine katılarak katılan Cemile karakteri, 38. bölümde diziden ayrılacak. Cemile karakteri geri gelecek mi?

Kardeşlerim Cemile

Kardeşlerim isimli dizide büyük bir beğeni kazanan Cemile karakteri senaryo gereği diziden ayrılacak. Diziden ayrılacak olan Cemile karakterinin diziye geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor. Kardeşlerim dizisinde Cemile karakterinin diziye geriye dönmesiyle ilgili bir gelişme yok. Büyük ihtimalle dizinin ilerleyen bölümlerinde yer almayacak.

Kardeşlerim Cemile Kardeşlerim dizisi