Kardeşlerim'de Asiye'yi defteri dürüldü eline verildi! Ağlata ağlata ev dikmişti yolun sonuna geldi! Yeni dizisi bile belli

TAKİP ET

Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisin canlandırdığı Asiye karakteriyle bir anda büyük bir şöhrete kavuşan Su Burcu Yazgı Coşkun'un diziden ayrılacağı ve yeni dizisi için çoktan imzasını attığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

İlk bölümü 20 Şubat 2021 yılında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, sezon ortasında yayınlanmaya başlamasına rağmen çok sevildi ve kısa sürede cumartesi akşamlarının reytinglerinin zirvesinde yer almaya başladı. Oyuncu kadrosunda Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Gözde Türker, Melis Minkari gibi genç oyuncuların yanı sıra Simge Selçuk, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu gibi usta isimleri bulunduran Kardeşlerim diziş, 2.sezondaki macerasında da reytinglerin zirvesinden düşmüyor.



Ng Medya Yapım’ın dizisi Kardeşlerim genç oyuncularına büyük bir şöhretin kapılarını açtı. Özellikle de Su Burcu Yazgı Coşkun akılalmaz bir yükselişle tüm oyuncu arkadaşlarını geride bıraktı. Eren ailesinin dram dolu hikayesinin anlatıldığı dizide, annesini ve babasını kaybettikten sonra hem hayatta kalma hem de eğitim alma çabası veren Asiye Eren’i canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, şu sıralar her yerde. Sosyal medyada 3 milyona yakın takipçisi bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2004’te dünyaya geldi. Henüz 18 yaşında olan güzel oyuncu aslında hepimizin yakından tanıdığı bir çocuk oyuncu.


 

ASİYE’YE YOL GÖRÜNDÜ


2012 yılında oyunculuğa başlayan Su Burcu Yazgı Coşkun Karadayı, Dabbe, Aşk Yeniden, Bizim Hikaye, Kuzgun, Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerde yer alsa da asıl patlamasını Kırmızı Oda dizisiyle yaptı. Ardından bir sonraki durak Kardeşlerim oldu. 2021 yılının başından itibaren yayınlanmaya devam eden Kardeşlerim hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Su Burcu Yazgı Coşkun’un, Kardeşlerim dizisinden ayrıldığı hatta yeni dizisinin bile belli olduğu iddia edildi. İşte haberin ayrıntıları.


 

YENİ DİZİSİ BELLİ


Sosyal medyada kısa sürede yayılan bir iddiaya göre Su Burcu Yazgın Coşkun, Mayıs ayında sezon finali yapması beklenen Kardeşlerim dizisine veda ediyor. Dizinin 3.sezonunda yer almayacak olan Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizisi de şimdiden belli ancak sır gibi saklanıyor şimdilik. Öte yandan Su Burcu Yazgı Coşkun’un dizisinden bölüm başı 20 bin dolar alacağı da iddialara arasında.