Kardeşlerim'de kriz izleyici atv'nin kapısına dayandı 'bu resmen sübyancılık!' Asiye ve Doruk yakayı böyle ele verdi kabul edilemez!

TAKİP ET

Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ile Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran arasındaki gerçek izleyiciyi çileden çıkardı.

Reklam
Reklam

Kardeşlerim’de kriz izleyici atv’nin kapısına dayandı ‘bu resmen sübyancılık!’ Asiye ve Doruk yakayı böyle ele verdi kabul edilemez! Geçen yıl ki yayın sezonunun ortasına başlayan Kardeşlerim dizisi, sezon ortasında başlamasına rağmen o kadar çok sevildi ki 2-3 bölümden sonra cumartesi akşamlarının reytinglerinin en tepesine oturdu. O gün bugündür de o reytinglerin tepesinden inmiyor. Ancak dizinin çok sevilen, sosyal medyada AsDor denilen, iki liseli aşık olan Asiye ve Doruk karakterlerine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran arasında saatler önce ortaya çıkan bir gerçek izleyiciyi önce şoke etti ardından atv’nin topa tutulmasına neden oldu. Peki ne oldu? İşte detaylar… 

Kardeşlerim'de Asiye'yi defteri dürüldü eline verildi! Ağlata ağlata ev dikmişti yolun sonuna geldi! Yeni dizisi bile belli


Kardeşlerim dizisinde yer alan Dora karakteri kimdir? Hangi dizilerde yer aldı?


Kardeşlerim dizisinde Melisa'nın Kadir'e yazdığı aşk şiiri


Kardeşlerim Asiye diziden ayrılacak mı? Kardeşlerim Asiye ölüyor mu?





OLACAK ŞEY DEĞİL

Daha önce dizilerde çocuk oyuncu olarak yer alan Su Burcu Yazgı Coşkun’un en çok bilinen dizisi Demet Özdemir ve Ekin Koç’la birlikte yer aldığı Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle. O zamanlar henüz el kadar biz kız çocuğu olan Su Burcu Yazgı Coşkun, atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinden canlandırdığı Asiye karakteriyle bir anda kariyerinin en tepesine çıktı. Şimdilerde ekranın, dergi kapaklarının aranan yüzü. Instagram’da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun’un adını daha sık duyacağız gibi.



Diğer bir yanda da Su Burcu Yazgı Coşkun’un yakışıklı partneri Onur Seyit Yaran var. Katıldığı Best Model yarışmasından sonra hayatını değişen ancak Kardeşlerim’e kadar pek tanınan bir isim olmayan Onur Seyit Yaran’ın da parlaması Kardeşlerim sayesinde oldu. Dizide önce herkesi sinir eden bir karakteri canlandırsa da şimdilerde Asiye’ye olan büyük aşkıyla izleyicinin kalbini çaldı. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran hakkında aslında herkesin bilebileceği ancak önceki gün dillendirilen bir gerçek magazin gündemine bomba gibi düştü.



Dizide iki liseli aşığı canlandıran ikilinin arasında yaş farkı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Onur Seyit Yaran 26, Su Burcu Yazgı Coşkun ise 16 yaşında. İkilinin arasında bu 10 yaş fark izleyici arasında tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısının ‘bu arada 16 yaşındaki çocukla, 26 yaşındaki adamı partner yapmanız hiç hoş değil’ yorumunu günün en çok konuşulan konularından biri oldu.