Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? Halit Kadir Sarı ayrılıyor mu, neden ayrıldı?

TAKİP ET

ATV'nin başladığı andan itibaren sevilerek takip edilen dizisi Kardeşlerim dizisinin 29. bölüm fragmanı akılları karıştırdı. Yayınlanan fragmanda Kadir'in kaza geçirdiği kardeşlerine haber verilirken 'Başınız sağ olsun' ifadesinin kullanılması dizi severleri bir hayli şaşırttı ve Kadir'in ölüp ölmediği araştırılmaya başlandı. Kardeşlerim dizisinde Kadir ölüyor mu? Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Her cumartesi, ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kardeşlerim’de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Anne ve babasını kaybeden Kadir, Ömer, Asiye ve Emel adında dört kardeşin zorlu yaşam mücadelesini ve çevrelerinde gelişen olayları konu edinen Kardeşlerim dizisinin 28.

Bölümün sonunda Kadir, babasının katilinin Akif Atakul olduğunu öğrendi. Sonrasında yayınlanan 29. bölüm fragmanında Kadir’in kaza yaptığı haberinin ardından "Başınız sağ olsun" ifadesi kullanılırken Ömer, Asiye ve Emel'in yanı sıra Melisa'nın da dizinin yeni bölüm tanıtımında ağladığı görülüyor.

Ömer, Asiye, Emel ve Melisa’nın ağladığı görülen fragmandan sonra akıllarda ‘Kadir ölüyor mu?’ sorusu beliyor.

Kardeşlerim dizisi Kadir ölüyor mu? Halit Özgür Sarı diziden ayrılıyor mu? 

ATV ekranlarının sevilen dizisi olan Kardeşlerim dizisinin başrolleri arasında yer alan Halit Özgür Sarı, Kadir karakterine hayat vermektedir.

Dizinin yayınlanan 29. Bölüm fragmanından sonra Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılması bekleniyor. Fakat, dizide "Başınız sağ olsun" ifadesi Ömer, Asiye ve Emel'in babalarının öldürüldüğünü öğrenmeleri üzerine söylendiği görülüyor.

Anlaşılacağı üzere fragmandaki yanıltıcı görüntüler Kadir’in öldüğü izlenimini verilmiş olsa da Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılmayacağını söyleyebiliriz. 

Kadir’in başına ne geldiği cumartesi akşamı ATV’de yayınlanacak olan 29. bölümde belli olacak.

Kadir Eren karakteri 

Anne ve babasını kaybettikten sonra, kardeşlerinin anne ve babası haline gelen 19 yaşında dürüst, çalışkan ve mesafeli kişiliğe sahip bir gençtir. Evin en büyük abisidir.

Halit Özgür Sarı kimdir?  

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi, Ekonomi Bölümü’nde tamamladı.

Daha sonra Temel ve İleri Oyunculuk Craft Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine Diriliş Ertuğrul dizisi ile başlayan Halit Özgür Sarı birçok sinema ve dizide boy göstermiştir. 

28 yaşındaki başarılı oyuncu, TRT’de yayınlanan Şampiyon dizisiyle ün kazanmıştır. En son projesi olan Kardeşlerim dizisinde ise isminden sıkça söz ettirmeyi başarmıştır.

Halit Özgür Sarı hangi dizilerde oynadı? 

Halit Özgür Sarı, birçok dizi ve filmde rol almıştır. Rol aldığı dizi ve filmler: 

2018-2019 Diriliş Ertuğrul / Süleyman Alp 

2019-2020 Şampiyon / Kerem 

2020 Hakan: Muhafız / Arif 

2020 Kırmızı Oda / Klinik Müdürü Murat 

2021 Kardeşlerim / Kadir 

kardeşlerim kardeşlerim dizisi dizi atv halit özgür sarı