Kardeşlerim dizisinin Süsen'i kimdir?

TAKİP ET

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, her hafta heyecanlı konularıyla izleyenleri merakta bırakmaya devam ediyor. Oyuncularının müthiş canlandırmaları ve konusuyla ekranlara çekmeyi başaran dizi, oyuncularının güzellikleriyle de son zamanlarda en çok araştırılan dizi oldu. Peki, Kardeşlerim dizisinin Süsen'i kim? İşte tüm detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Kardeşlerim, her hafta izleyicisini ekranlara kitlemeyi başarıyor. Başarılı dizinin, güzel oyuncuları intenette araştırılan en önemli başlıklardan oldu. Peki, Kardeşlerim dizisinin Süse'si kim?

Siz kıymetli okuyucularımız için haberimizde derledik. 

1999 İzmir doğumlu 22 yaşındadır. Üniversite eğitimi Özyeğin Üniversitesi'nde Oyunculuk bölümüne devam ediyor. 1,64 boyunda olan oyuncu 52 kilodur. Aslan burcudur. Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Cömert, oyunculuğa küçük yaşlarda ilgi duyuyordu. İlk profesyonel dizisi olan Kardeşlerim'de usta bir iş çıkarmaya devam ederken, geleceğinin parlak olduğu konuşulan oyuncular arasında yerini aldı. Kardeşlerim dizisinde, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Su Burcu Yaz Coşkun, Yiğit Koçak ve Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü isimlerle oynuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyorken, dizinin senaristi Gül Abus Semerci'dir. Dizinin yapımı NGM üstlenmektedir. 

lizge cömert lizge cömert yaş lizge cömert instagram lizge cömert estetiksiz hali lizge cömert küçüklüğü