Kardeşlerim'in finali sızdı atv kapı kapı ifşacıyı aradı! Kadir mezarında ters dönecek anne babalarının kemikleri sızlayacak! Asiye ve Doruk…

TAKİP ET

Atv ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Kardeşlerim adım adım sezon finaline giderken sosyal medyaya sızan final senaryosu izleyiciye buz kestirdi.

Reklam
Reklam

İlk bölümü 20 Şubat 2020 tarihinde başlayan Kardeşlerim dizisi atv için adeta bir sürpriz yumurta oldu. Bu kadar tutması pek beklenmeyen dizi çok kısa sürede izleyici tarafından bağra basıldı ve cumartesi akşamları reytinglerde TRT 1 dizisi Gönül Dağı’yla kafa kafaya yarışır hale geldi. İlk sezonun ardından pek çok oyuncu kariyerlerinin zirvesine çıktı. İkinci sezona geldiğimizde ise Kardeşlerim, 2 büyük kayıp yaşadı. Anne ve babaları, Akif Atakul tarafından öldürülen Eren Kardeşlerin en büyüğü Kadir Eren, Akif Atakul’un kızı hem de sevgilisi olan Melisa Atakul tarafından öldürüldü.



Kardeşlerim’in finali sızdı atv kapı kapı ifşacıyı aradı! Kadir mezarında ters dönecek anne babalarının kemikleri sızlayacak! Asiye ve Doruk… Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı ve Melisa karakterini canlandıran Damlasu İkizoğlu diziye veda etmişlerdi.  Oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Aslı Mavitan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete gibi usta isimlerin yanı sıra Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal yiğit Koçak, Recep Usta, Melis Minkari gibi genç kuşak isimleri de bulunduran Kardeşlerim’de öyle bir ikili var ki adeta aldı yürüdü. O isimler Asiye karakterine hayat veren Su Burcu Yazgı Coşkun ve Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran. Hikayenin özü biraz da onların etrafında çevrilirken, onlar üzerinden ortaya atılan Kardeşlerim finali iddiası kısa sürede sosyal medya elden ele yayıldı. 


 

KEMİKLERİ SIZLAYACAK


Senaryosu Gül Abus Semerci tarafından yazılan  Kardeşlerim’in, finalinin sızdığı iddiası kısa sürede geniş yankı buldu. Finalin merkezin ise Asiye ile Doruk yer alıyor. Sosyal medyada yer alan final iddiasında ise şu detaylar yer alıyor; Asiye ve Doruk evlilik kararı alıyor. Tam düğün gününde ise Asiye, Doruk’un babası Akif Atakul’un hem abisi Kadir’in, hem annesinin hem de babasının katili olduğunu öğrenir. Hal böyle olunca tüm düğün dernek yıkılır. Haliyle Doruk ve Asiye bir süre düşman kesilir. Bilinen sadece buyken, Asiye ve Doruk’un aşklarına sahip çıkıp çıkmayacakları ise merak konusu.