Kargocu Erkan para karşılığında kadınları falakaya yatırmıştı! Yeni gelişme

TAKİP ET

Kayseri'de kargocu Erkan skandalında yeni gelişme. Kargocu Erkan T, para karşılığında Kadınları falakaya yatırmış ve görüntüler sosyal medyada yayıldıktan sonra infial yaratmıştı. Kargocu Erkan hakkında 2 ayrı suçtan Toplam 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Dava, sanık ve Müşteki eşi duruşmaya gelmeyince ertelendi. Kargocu Ertan ilk ifadesinde görüntülerin kadınların rızası ile çekildiğini İnternet fenomeni olmak ve para kazanmak için böyle bir şey yaptığını söylemişti.

Reklam
Reklam

Kayseri Melikgazi Şirintepe Mahallesi'nde yaşanan olayda bir kargo şirketinde çalışan Erkan T. isimli kişi maddi durumu olmayan kadınlara evine çağırmış ve gözlerine uyku bandı ayaklarını kelepçe ve eşarp ile bağlayarak falakaya yatırmıştı. . Erkan T., falakaya yatırdı kadınlardan güzel dediklerine 500 TL çirkin dediklerine ise 250 TL ödeme yapmıştın. Görüntüler kayıt altına alınırken sosyal medyada paylaşılması ile birlikte infial yarattı. Erkan T’nin benzer bir teklifte bulunduğu N.K. İsimli kadın ise savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine kargocu Erkan gözaltına alındı.

Kadınların rızası ile çekildi

Gözaltına alınan kargocu emniyette verdiği ifade de 10 yıldır evli olduğunu ve cep telefonu ile kayıt altına alınan görüntülerin kadınların rızası ile çekildiğini söyledi. Kadınların isimlerini hatırlamadığını belirten kargocu Erkan, sosyal medya üzerinden tanıştığını ve bu görüntüler çekildiğinde evde kimse olmadığını söyledi. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadığını söyleyen kargoda Erkan, görüntülerdeki kadınlara para verdiğini ve bu görüntüleri çekerek İnternet fenomeni olmak istediğini söyledi. Görüntülerin internet siteleri tarafından uygunsuz bulunduğu için yüklenmediğini söyleyen kargocu Erkan olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmediğini anlattı.

Duruşmaya gelmedi

Söz konusu görüntülerle ilgili olarak açılan davada kargocu Erkan T. hakkında 9 yıla kadar hapis cezası istendi. Kayseri 15'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde Hakkında Kamu davası açılan kargocu Erkan ve müşteki eşi duruşmaya katılmadı. Bu nedenle de duruşma ileri bir tarihe ertelendi.