Karne günü ne zaman? Ara karneler ne zaman verilecek, saat kaçta?

TAKİP ET

Eğitim yılının birinci ara tatilinin başlamasına saatler kala bir çok kişi karne gününün ne zaman olduğunu merak ediyor. Peki karne günü ne zaman? Ara karneler ne zaman verilecek, saat kaçta? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının 1. ara tatil dönemi bugün başlıyor. Ara tatile giren öğrenciler ve onların velileri ise karne günü ve ara karneler hakkındaki son gelişmeleri sürekli olarak takip ediyor. Karne gününün zamanını öğrenmek isteyen kişiler arama motorları üzerinden araştırmalarına ara vermeden devam ediyor. Peki karne günü ne zaman? Ara karneler ne zaman verilecek,  saat kaçta?
Karne Günü Ne Zaman?
Milli Eğitim Bakanlığı ara tatiline giren öğrencilerin kafalarındaki en büyük soru işaretlerinden birisi olan karne günü hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre bugün ara karne notları görüntülenebilecek. Ara karnelerindeki not ortalamalarını merak edenler e-Okul VBS sistemi üzerinden notlarını öğrenebilirler. Karne günü 21 Ocak 2022’de olacak. Öğrenciler dönem ortalama notlarını bu tarihte alacaklar.
Ara Karneler Ne Zaman Verilecek, Saat Kaçta?
İlk sınavların not ortalaması anlamına gelen ara karnelerin bugün itibariyle e-Okul VBS sisteminde öğrenci ve onların velilerinin erişimine açılması bekleniyor. Bu karnelerin sadece dijital olacağı da öğrencilerin unutmaması gereken detaylar arasında bulunuyor.
 

karne günü ara karneler ara tatil