Karneler saat kaçta verilecek? Yarın karneler kaçta dağıtılacak? Karne saati ne zaman 17 Haziran 2022

TAKİP ET

Uzun bir maratonun ardından 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonuna gelindi. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken karnelerin dağıtılmasına artık sadece saatler kaldı. Zorlu bir maratonu geride bırakan öğrenciler karnelerine kavuşmak için heyecanla bekliyor. Yarın karnelerin dağıtılmasıyla birlikte 3 aylık yaz tatili başlayacak. Hem öğrenciler hem de veliler karnelerin saat kaçta verileceğini araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

Uzun bir maratonun ardından 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonuna gelindi. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken karnelerin dağıtılmasına artık sadece saatler kaldı. Zorlu bir maratonu geride bırakan öğrenciler karnelerine kavuşmak için heyecanla bekliyor. Yarın karnelerin dağıtılmasıyla birlikte 3 aylık yaz tatili başlayacak. Hem öğrenciler hem de veliler karnelerin saat kaçta verileceğini araştırmaya başladı. Milyonlarca öğrenci ikinci dönemin sonunda karne heyecanı yaşıyor. Koca bir yılın sonunda karnelerine kavuşmak için heyecanla bekleyen öğrenciler artık saatleri sayıyor. Yarın karnelerin dağıtılmasıyla beraber 3 aylık yaz tatili de başlayacak. Peki, karneler ne zaman verilecek? Karneler saat kaçta dağıtılacak? Yarın karneler kaçta dağıtılacak? 17 Haziran 2022 karne saati ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

Karneler Saat Kaçta Verilecek?

2021-2022 eğitim-öğretim yılı 17 Haziran 2022 Cuma (yarın) sona eriyor. Öğrenciler, yarın karnelerini alacak ve 3 aylık tatil başlayacak. Karnelerin sabah gerçekleştirilecek küçük bir tören sonrasında öğrencilere dağıtılması bekleniyor. Karneler saat 08.30 itibariyle öğrencilere verilmeye başlanıyor. Ancak daha geç saatte okula gidenler karnelerini okul müdürlüğünden alabiliyor. Öte yandan her okulda karne dağıtma saati farklılık gösterebiliyor. 



Karne Saati Ne Zaman?

Genellikle ikili eğitim gören okullarda sabahçı öğrenciler saat 09.00-11.00 arasında karnelerini alıyor. Öğlenci öğrencilere ise karneleri 10.00-12.00 arasında dağıtılıyor.