Karnesinde 1 olan teşekkür alabilir mi 2022! Takdir teşekkür hesaplama 2022

TAKİP ET

Milyonlarca öğrenci 17 Haziran Cuma günü karnelerini alacak ve ikinci yarıyıl sona erecek. Öğrenciler yaz tatiline girecek ama şimdiden takdir teşekkür hesaplama heyecanı öğrencileri sardı. En çok araştırılan sorulardan biri de karnesinde 1 olan teşekkür alabilir mi sorusunun yanıtı oldu. Peki, karnesinde 1 olan öğrenci takdir teşekkür belgesi alabilir mi? takdir teşekkür hesaplama 2022 ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Okullarda 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci yarı yılı 17 Haziran Cuma günü itibariyle sona erecek. Milyonlarca öğrenci karne heyecanını yaşarken yaz tatiline girecek olmanın da mutluluğunu yaşıyor. Öğrenciler şu günlerde takdir teşekkür hesaplama telaşına düşmüş durumda. Takdir teşekkür belgesi almak için şartlar arama motorunda yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, karnesinde 1 olan teşekkür alabilir mi 2022? takdir teşekkür belgesi almak için şartlar neler?
 

Karnesinde 1 olan takdir teşekkür alabilir mi?


Takdir teşekkür belgesi almak için bir takım şartlar bulunuyor. Ancak karnesinde geçersiz not bulunan yani karnesinde 1 olan öğrenciler kesinlikle takdir-teşekkür olamıyor. Bu nedenle öğrencilerin takdir teşekkür alabilmesi için öncelikle başarısız derslerinin bulunmaması gerekiyor.
 

Devamsızlık yapan takdir teşekkür alabilir mi?


Takdir teşekkür belgesi alabilmek için devamsızlık süresinin de önemi var. Özürsüz devamsızlık 5 günden fazla olması halinde takdir teşekkür belgesi verilmiyor. Milyonlarca öğrenci için takdir teşekkür hesaplama yapmak önemli. Öncelik teşekkür belgesi almak için başarısız ders olmaması ve devamsızlık süresinin beş günden az olması gerekiyor. Bunun yanında Karne ortalaması 70 ve 84 arası olan öğrenciler teşekkür belgesi alabilirken 85 ve daha üst olan öğrencilere ise takdir belgesi veriliyor. Ancak öğrencilerin dikkat etmesi gereken diğer bir konu ise Türkçe ve matematik ders ortalamalarının 3 ve üstünde olması.