Karnı burnunda anne adayı Gupse Özay doğum öncesi denizin ve güneşin tadını çıkardı

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıllarda meslektaşı Barış Arduç ile olan aşkını nikah masasına taşıyan Gupse Özay'dan bebek haberi gelmişti. Çektiği bir video ile hamile olduğunu duyuran Gupse Özay artık doğum için geri sayıma başladı. Kız bebek bekleyen başarılı oyuncu plajda güneşin ve denizin tadını çıkarırken görüntülendi.

Reklam
Reklam

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti yaklaşık 2 yıl önce nikah masasına oturmuş ve geçtiğimiz haftalarda da çiftten bebek haberi gelmişti. Oyuncu çiftin bebeklerinin kız olacağı da açıklanmıştı. Artık doğum için gün saymaya başlayan Gupse Özey, tatilin ve denizin keyfini sürüyor. Ünlü oyuncu yaz aylarını denizde ve plajda geçirirken, hamile hali ile ilk görüntüsünü de verdi.

Karnı burnunda ilk kez görüntülendi

Oyuncu Barış Arduç ile olan aşkını Gözlerden uzak yaşadığı gibi evliliğini de göze aldım uzak yaşayan Gupse Özay hamile olduğunu Geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Çektiği bir video ile kız bebek beklediğini de açıklayan ünlü oyuncu şu sıralar denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Doğum öncesinde tatile çıkan Gupse Özay karnı burnunda ilk kez görüntülendi.

Doğum için geri sayım başladı

7 aylık hamile olan Gupse Özay tatile çıktı. Bir birlikte görüntülenen güzel oyuncu yakın arkadaşı Bengisu Uzunöz ile uzun süre sohbet etti. Ardından denize giren Gupse Özay doğum için geri sayarken denizin ve güneşin de tadını çıkardı.