Karşılıksız olarak 700 TL ödeme müjdesi biraz önce geldi! Düzenli olarak hesaplara yatıyor! Almayan bin pişman

TAKİP ET

Yeni dönemde de çeşitli sosyal yardım modelleri geliştirmeye devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yardımlar kapsamında asker ailelerine ve asker çocuklarına da ulaşılacağını bildirildi. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının muhtaç asker aileleri ve muhtaç asker çocukları için geliştirmiş olduğu yardım programlarının ayrıntıları…

Reklam
Reklam

Karşılıksız olarak 700 TL ödeme müjdesi biraz önce geldi! Düzenli olarak hesaplara yatıyor! Almayan bin pişman... Ülke sınırları içerisinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için çeşitli yardım modelleri geliştiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ilgili yardım modelleri kapsamında muhtaç asker ailelerine ve muhtaç asker çocuklarına da ulaşılacağını bildirdi. Bakanlık, söz konusu yardım modellerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşarak, yardımların nakit olarak yapılacağını duyurdu. 

SSK Bağkur ve Memur Emeklilerinin Tamamına Yapıkredi'den 2000 TL Karşılıksız Ödeme Yapılıyor!



Vergi kimlik no son hanesi 6 ve 8 olanlara müjde! Bayram şekeri gibi destek ödemesi geldi, hesaplara yatmaya başladı!



SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye öğlen müjdesi! Hesaplarınıza 11.250 TL ödeme yatacağı resmi olarak açıklandı!



Asgari ücretli bayramda sevinç gözyaşları dökecek! Karşılıksız ve geri ödemesiz 2323 TL hesaba yatacak! 9 bin TL'ye kadar alabilirsiniz



Banka Hesabınıza Anında 30 Bin TL Yatırılıyor! Tüm Vatandaşlar Bu Ödemeden Faydalanabiliyor PTT Açıkladı!




 

Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Programı 2022


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni dönemde vatani görevini yapmakta olan askerlerin muhtaç aileleri için nakit hizmeti sunacağını açıkladı. “Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Programı” ismi verilen nakit hizmetinin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilmiş olan muhtaç asker aileleri yardımının, 2 ayda bir düzenli olarak hesaplara aktarıldığı bilgisi kaydedildi. Bakanlık, söz konusu yardım tutarını 500 TL olarak belirledi. Asker evli ise eşinin, evli değil ise anne ve babasının başvurusuna açık olan söz konusu hizmetten, sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı kanun kapsamında sayılan vatandaşların yararlanabilecekleri duyuruldu.


 

Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı 2022


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni dönemde vatani görevini yapmakta olan askerler için yeni bir yardım programı daha geliştirdiğini açıkladı. İkinci programın asker çocuklarını kapsadığını bildiren bakanlık, söz konusu nakit yardımı programının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. 



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı” ismi ile hizmete sunmuş olduğu sosyal yardım modeline, askerin eşinin ya da çocuğun bakımından sorumlu olan vasinin başvuru yapabileceğini bildirdi. Söz konusu yardımın güncel tutarı 200 TL olarak belirlenmişken, ilgili yardımın 2 ayda bir olacak şekilde hesaplara geçtiği bilgisi kaydedildi. 


 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Asker Ailesi Yardımlarına Nasıl Başvuru Yapılır?


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilmiş olan “Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Programı” ve “Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı” hizmetlerine, Sosyal Hizmet Müdürlükleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu yardımlara hak sahipleri bizzat başvuru yapmalıdır. İhtiyaç sahibi olduğunu kanıtlayan her vatandaş, ilgili yardımlardan yararlanabilmektedir.