Kartal'da korkunç kaza! Servis aracı ile otomobil çarpıştı

TAKİP ET

Kartal'da kırmızı ışıkta durmayarak yoluna devam eden kadın şoförün hakimiyetindeki otomobil ile içerisinde 10 öğrencinin bulunduğu okul servis minibüsü ile çarpıştı. Gerçekleşen kazada otomobil yan yatarak sürüklendi.

Reklam
Reklam

İstanbul Kartal’da akşam saatlerinde Kartal'da bulunan Mustafa Kemal Caddesi ile Enderun Caddesi birleşiminde Vildan Yılmaz İkiz adlı bir kişinin kullandığı otomobil Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında kırmızı ışıkta durmayarak hızla geçmeye çalıştı. Kırmızı ışıkta durmayan otomobil ile Enderun Caddesinden yola giriş yapan Selamı Ural idaresindeki okul servis minibüsüne yandan çarptı.

Gerçekleşen kazanın etkisiyle savrulan otomobil, orta refüje çarparak yan yattı. Otomobil sürücüsü Vildan Yılmaz İkiz yan yatıp sürüklenen araçtan hafif sıyrıklarla kazadan kurtulurken, sürücüye vatandaşlar araç içerisinden çıkması için yardımcı oldu. Öte yandan kaza anında okul servisi içinde bulunan yaklaşık 10 öğrenci kazayı yara almadan atlattı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis Ekipleri olay yerinde başka bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı. Kazaya karışan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılmasın ardından trafik normal seyrine döndü.
Adem Şen," Beyaz araba buradan hızlı bir şekilde geliyordu. Servis minibüsü de yukardan aşağıya doğru geliyordu. Hızlıydı duramadı minibüse çarptı. Çaptığı gibi kaldırıma vurdu takla attı. 1 tane yaralı var. Bayan Otomobil sürücüsü o da hafif yaralı. Okul servisinde öğrenciler vardı onlarda bir şey yok" dedi.
Otomobil ile kul servisinin çarpıştığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Kartal Kaza